Yardım Mİ 6 da LG Panel

ensarac

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Arkadaşlar gittigidiyor.com üzerinden cepporttan mi 6 mı bugün sipariş ettim. sorum lg panel cıkarsa iade edebilirmiyiz. lg panel anlatıldıgı kadar kötümü yardımlarınızı beklıyorum. teşekkürler

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Oyla:

duzce_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
Xperia z
Konular
0
Bencede abartı olur. Aldığım günden beri hiç bir şekilde geri tuşu kendi kendine çalışmadı. Mi6

Oyla:

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
37
Arkadaşlar gittigidiyor.com üzerinden cepporttan mi 6 mı bugün sipariş ettim. sorum lg panel cıkarsa iade edebilirmiyiz. lg panel anlatıldıgı kadar kötümü yardımlarınızı beklıyorum. teşekkürler
Paketi jelatini açmadığın sürece iade şansın var.. (14 GÜN İÇİNDE)
Açtığın anda bir tek donanımsal veya yazılımsal geçerli bir sorun çıkarsa iade edebilirsin (bu da tamamen inisiyatif ile alakalı bir durum genel olarak değişim yaparlar)
LG panel olayını bende duymuştum bir çok forumda ve bazı modelinde mevcutmuş bu durum (kaç Gb'lık modelinde olduğunu hatırlamıyorum) Miuiturkiye forumda da mevcuttu bu bilgi aratırsan ulaşabilirsin.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Lg panellerde oluşan ghost screen sorunu daha çok mi5 ve bende de olduğu üzere mi5s cihazlarında var şans meselesi yani lg panel olup da hiçbirşey olmayadabilir ben de oldu. Mi6 modeli ile ilgili pek duymadım böyle bir sorun olduğunu

Oyla:

ensarac

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Paketi jelatini açmadığın sürece iade şansın var.. (14 GÜN İÇİNDE)
Açtığın anda bir tek donanımsal veya yazılımsal geçerli bir sorun çıkarsa iade edebilirsin (bu da tamamen inisiyatif ile alakalı bir durum genel olarak değişim yaparlar)
LG panel olayını bende duymuştum bir çok forumda ve bazı modelinde mevcutmuş bu durum (kaç Gb'lık modelinde olduğunu hatırlamıyorum) Miuiturkiye forumda da mevcuttu bu bilgi aratırsan ulaşabilirsin.
128 lıkte dıyor cogunluk ama 64 de de cıkan var herhalde

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Hocam sizin dokunmatik problemi vardı nasıl sonuçlandı?
Hepsiburada tam mal. Önce bana iade olarak gönderin dedi ürünü. Gönderdim sonra bana ürünü açtığınız için iade alınmıyor dedi servise gidip rapor olması gerekiyor. Gönderin dedim servise onu da bunlar göndermiyor. Ürünü tekrar bana kargoladilar bu sefer rapor için talep oluşturdu Hepsiburada bugün yine gönderiyorum. Bari beklemeye degse değişim için

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Hepsiburada tam mal. Önce bana iade olarak gönderin dedi ürünü. Gönderdim sonra bana ürünü açtığınız için iade alınmıyor dedi servise gidip rapor olması gerekiyor. Gönderin dedim servise onu da bunlar göndermiyor. Ürünü tekrar bana kargoladilar bu sefer rapor için talep oluşturdu Hepsiburada bugün yine gönderiyorum. Bari beklemeye degse değişim için
İnşallah değişim olur.Bahsettiğin sorunlar bende yok çok şükür ama boya atması başladı ufak ufak sinir bozucu bende değişim isteyebilirim

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
İnşallah değişim olur.Bahsettiğin sorunlar bende yok çok şükür ama boya atması başladı ufak ufak sinir bozucu bende değişim isteyebilirim
boya atması kılıftan kaynaklı mı ?

Oyla:
Üst Alt