Soru Mİ 6 cihazda developer sütümden global sürüme dönüş

furkanyiiner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
19
Konularda tam olarak cevap bulamadım. O yüzden konuyu açtım. Cihazıma V9.2.3.0 güncellemesi yaptıktan sonra ilk hafta çok memnundum daha sonra ise berbat oldu. Kasmalar,uygulama durdurulsu hataları, parmak izi gecikmesi vs.

Özetle ben bunlardan sonra direkt developer sürümü siteden indirip yükleyiciden yükledim. Global v9.2.4 çıkarsa ben bu sürümü direkt indirip yükleyebilir miyim? Yoksa BL kilidi vs işin içine mi giriyor?

rainmaker35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
başlangıç
Cihazım
mi6
Konular
0
Cihazda bootlader kiliti açıkmı?

Mi flash ile kurulumlarında clean all and lock seçeneğini seçip rom yüklediğinzde bootloader kilidi tekrar aktif olur...Sanırım bunu yaptım ve kapandı.

Ekli dosyalar

• kılıt.png
    kılıt.png
    191,9 KB · Görüntüleme: 22
Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
flash tool u 32 bit win 7 de sorunsuz kullanıyorum.64 bitte hiç denemedim.pc win 10 ise daha eski sürümlerde kurumu tekrar dene derim.arkadaşların söylediği gibi delta da bl garanti etkilemez.ben alır almaz rootladım.ki gerekirse flash too ile tekrar kapatılabilir.oreodan 711 e cihaz üstünden dönmek istersen "eski sürüme dönüş desteklenmiyor" şeklinde bir uyarı alırsın.şahsen elimdeki hazır 9220 ile denedim ve bu uyarıyı verdi.flash tool ile dönmek kaçınılmaz.ayrıca "clean all" seçeneğide mecbur."save user data" seçeneği ile post ekranında döngüde kalırsın.flash tool ile yükleme için indirdiğin fastboot romunu winrar ile açma.her dosyayı çıkarmıyor winrar.7-zip kullanarak klasöre çıkartırsan sorunun çözülür.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Mi flash ile kurulumlarında clean all and lock seçeneğini seçip rom yüklediğinzde bootloader kilidi tekrar aktif olur...Sanırım bunu yaptım ve kapandı.
Bir önceki attığınız görüntüde bootloader kiliti kapalı hatası vermiş tekrar unlock yapmanız lazım fastboot modda rom yüklemek için.

En son attığınız ekran görüntüsünde device unlocked:false yani bootloader kilidiniz kapalı.

Oyla:

rainmaker35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
başlangıç
Cihazım
mi6
Konular
0
Beyler cevaplar için teşekkürler. Kilit açıp tekrar dediğiniz şekilde deneyeceğim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1521224983,1520964489][/doublepost]9.2.2.0 tr fastboot rom arıyorum .lınk paylasacak var mı?

Oyla:

furkanyiiner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
19
rainmaker3214836702853 977' Alıntı:
Beyler cevaplar için teşekkürler. Kilit açıp tekrar dediğiniz şekilde deneyeceğim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1521224983,1520964489][/doublepost]9.2.2.0 tr fastboot rom arıyorum .lınk paylasacak var mı?
buyrun

Oyla:
Üst Alt