Yardım Mi 6 çaresiz bıraktıran ısınma + şarj sorunu

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
MIUI 9.2.2.0 kullanıyorum. Gece %100 de çıkarıyorum sabaha %60- %70 kalıyor. Sarj tüketen uygulamalarada bakıyorum tüketen hiçbir şey yok görünmüyor ve telefonu elime aldığımda da ısınma mevcut oluyor.

Gece sarja bıraktığım zaman sabaha kadar dolsa bile cihaz amper çekiyor ve ısınıyor. %100 olsa bile kapatmıyor şarjı.

İşlemci kullanımına baktım sorun yok,
Hard reset attim düzelmedi,
Arka planda çalışan uygulama yok,
Batarya kalibrasyonu yaptim sorun devam.
Bir tek Rom atmadım.

İşin en ilginç noktası ise 4 gun günlük 1.30 saat ekran süresi alıyorum 2 gu ise günlük 5-6 saat ekran süresi.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar Ben çaresiz kaldım sorun nerde olabilir acaba?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
Hocam şuan telefon serviste anakart değişimi verdiler.
Cepte veya masada kapanma
Aşırı ısınma
Parmak izi kaybolması...
Mi servise sorduğumda anakart değiştiriyoruz yüzde 85 90 dedi. Servise yolladim anakart bekliyorlar. Sizlerde garanti varsa anakart değişim talebi yapınız.
Hocam bende öyle bir problem yok devamlı asiri isinma ve kapanma gibi. Isınma cok nadir oluyor 2 3 gunde bir oda cok hafif ve o zamanlarda da aşırı pil tuketimi oluyor. Sizinkiyle cok farklı durum benimki. Rom attim sorun çözülmedi servise vereceğim artık baska yolu kalmadı

Oyla:

denizci535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Hocam bende öyle bir problem yok devamlı asiri isinma ve kapanma gibi. Isınma cok nadir oluyor 2 3 gunde bir oda cok hafif ve o zamanlarda da aşırı pil tuketimi oluyor. Sizinkiyle cok farklı durum benimki. Rom attim sorun çözülmedi servise vereceğim artık baska yolu kalmadı
Servis anakart değişimi yaptı. Sizde bu sorunu anakart değişimi ile çözebilirsiniz. Anakart değişim talebi isteyiniz. Işinizi şansa bırakmayınız. Anakart tüm sorunlarınızı çözeceğine inanıyorum. Telefon elime ulaştığında tam bilgi vereceğim. Şuan serviste teste alınmış.

Oyla:

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
Servis anakart değişimi yaptı. Sizde bu sorunu anakart değişimi ile çözebilirsiniz. Anakart değişim talebi isteyiniz. Işinizi şansa bırakmayınız. Anakart tüm sorunlarınızı çözeceğine inanıyorum. Telefon elime ulaştığında tam bilgi vereceğim. Şuan serviste teste alınmış.
Hocam garanti tarafından değişmesi çok güzel olmuş maalesef bende garanti yok. Ama bilgilendirirseniz cok sevinirim son durumu. Ben de yarin teknik servise vericem bakalım ne diyecekler

Oyla:

denizci535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Hocam garanti tarafından değişmesi çok güzel olmuş maalesef bende garanti yok. Ama bilgilendirirseniz cok sevinirim son durumu. Ben de yarin teknik servise vericem bakalım ne diyecekler
Hocam hatay mi teknik servise ulaştım ilk ne işlem yaptıklarını teknik servise baglandım sordum. Mi 6 ların anakart ve batarya değişimi yapılarak sorunlar çözülmüş. Umarım sizdeki kolay yönden hal olur. Geçmiş olsun. Cihaz elime geçtiğinde detaylı bir yazı yazacağım. Rityz servisi ve telefon ile ilgili.

Oyla:

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
Hocam hatay mi teknik servise ulaştım ilk ne işlem yaptıklarını teknik servise baglandım sordum. Mi 6 ların anakart ve batarya değişimi yapılarak sorunlar çözülmüş. Umarım sizdeki kolay yönden hal olur. Geçmiş olsun. Cihaz elime geçtiğinde detaylı bir yazı yazacağım. Rityz servisi ve telefon ile ilgili.
Sizin soeununuzun çözüldüğüne sevindim hocam. Sizin de dediğiniz gibi inşallah batarya ile cozulebilir bir durum olur. Yaedimci olduğunuz için teşekkür ederim, sizi beklemedeyim hocam.

Oyla:

denizci535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Telefon rityz servisten gelmiş. Temiz iş çıkartmış anakart değişmiş. Şuan test ediyorum. Mobile legends oynayacagim

Oyla:

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
Telefon rityz servisten gelmiş. Temiz iş çıkartmış anakart değişmiş. Şuan test ediyorum. Mobile legends oynayacagim
Hadi geçmiş olsun hocam. Birdaha böyle şeylerle ugrasmamaniz dileğiyle.

Oyla:

denizci535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Mobile legends oyununda isi 35---38 arası normal mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi geçmiş olsun hocam. Birdaha böyle şeylerle ugrasmamaniz dileğiyle.

Sağol umarım ugrastirmaz. Birde kiliflami kullanıyorsunuz?

Oyla:

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
Mobile legends oyununda isi 35---38 arası normal mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağol umarım ugrastirmaz. Birde kiliflami kullanıyorsunuz?
Hocam gayet normal rahat olabilirsiniz.
Aynen kilif sürekli 360 kılıf kullanıyorum

Oyla:
Üst Alt