- Adım
- cengiz
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- v11.0.6.0
- Telefon Modeli
- mi6
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
mi telelfonum ses sıkıntısında dolayı açmıştım ve tekrar roparladım fakat şu an sürekli restart modunda modunda sürekli açılıp kapanıyor.
Bir çok deneme yaptım mi flaşh ile room atmaya vs fakat nafile.
Mi unlock programı ile kilidi açamaya çalştım fakat ondada 99 da kalıyor ve sonra please add you account in miu settings-developer options-mi unlock status. hatası veriyor.
Mi hesabıma girebiliyorum ve mi6 telefonum mi cloudda normal ekli.
Fakat tel açılmadıgından tel üzerinden herhangi bir erişim mi accountına yapamıyoruz.
Konuyla ilgili minimal adb üzerinde komut satırında oem device info yazınca
verify mde : true
device unlocked:false
device critical unlocked :false
charger screen enable :false
Cihazı EDL moda alarak mi flash üzerinde room atmayı denedim ordada dosya yüklemesi başlıyor sonra status kısmında dummy.img dosyasını yüklüyor gibi o ekranda uzun süre beklyruz fakat bitmiyordu.
Daha sonra 64bit bir pc de miflash 64 bit versiyonunu kullanarak rom atıldı ve normal tamamlandı EDL modda.
Cihazın batarya soketini takıp açtığımız malesef miu logosu gelip tekrar baştan başlıyor.
Konuyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu an rom yükleme normal bitiyor ama cihaz açılmıyor nedense sürekli restart modunda.
Farklı bir kaç sürüm denedim ama .
Bir çok deneme yaptım mi flaşh ile room atmaya vs fakat nafile.
Mi unlock programı ile kilidi açamaya çalştım fakat ondada 99 da kalıyor ve sonra please add you account in miu settings-developer options-mi unlock status. hatası veriyor.
Mi hesabıma girebiliyorum ve mi6 telefonum mi cloudda normal ekli.
Fakat tel açılmadıgından tel üzerinden herhangi bir erişim mi accountına yapamıyoruz.
Konuyla ilgili minimal adb üzerinde komut satırında oem device info yazınca
verify mde : true
device unlocked:false
device critical unlocked :false
charger screen enable :false
Cihazı EDL moda alarak mi flash üzerinde room atmayı denedim ordada dosya yüklemesi başlıyor sonra status kısmında dummy.img dosyasını yüklüyor gibi o ekranda uzun süre beklyruz fakat bitmiyordu.
Daha sonra 64bit bir pc de miflash 64 bit versiyonunu kullanarak rom atıldı ve normal tamamlandı EDL modda.
Cihazın batarya soketini takıp açtığımız malesef miu logosu gelip tekrar baştan başlıyor.
Konuyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şu an rom yükleme normal bitiyor ama cihaz açılmıyor nedense sürekli restart modunda.
Farklı bir kaç sürüm denedim ama .