Yardım mi 6 bootloader kilidi açma sorunu

casten

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fırat
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
5
selamlar arkadaşlar ben yeni bir xiaomi kullanıcısıyım.. mi 6 yı miui 9 a güncelledikten sonra bazı hatalar vermeye başladı skıntılar çıktı. wipe yaptım düzelmedi.. yazılımı tekrar kurmak için bootloader kilidini kaldırmak için gerekli işlemleri yaptım telefonuma 2 ci onay koduda geldi. fakat mi unclok ile kilidi kaldırırken hata veriyor. bu hatayı nasıl giderebiliri. ilgili hatanın resmini ekliyorum.. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• 63d9864a-84ff-4828-a13c-f97f7b979091.jpg
    63d9864a-84ff-4828-a13c-f97f7b979091.jpg
    312,4 KB · Görüntüleme: 139

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Geliştirici seçenekleri açık mı

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Ayarlar>telefon hakkında>miui sürümü kısmına 7 defa tıklayın, sonra ayarlar>Ek ayarlar>Geliştirici seçenekleri kısmından mi unlock status kısmında hesabınızı aktif edin ve tekrar deneyin.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Ayarlar>telefon hakkında>miui sürümü kısmına 7 defa tıklayın, sonra ayarlar>Ek ayarlar>Geliştirici seçenekleri kısmından mi unlock status kısmında hesabınızı aktif edin ve tekrar deneyin.
Devamı : eğer bağlantı hatası yada 8xxxx hatası alıyorsanız önce dev. Rom kurupvöyle deneyin sonrsda pc ye takıp unlock a basın muhtemelen 72 saat bekleme süresi verilecektir. Sonrasına açabileceksiniz bu bu hafta aynı hatadan açılan 3. Konu lütfen önce sorunumuzu forumda arayalım sonra eğer bulamassak yeni konu açalım

Oyla:

Tekindmrl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tekin
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
0
bende de aynı sorunlar meydana gelmişti cuma akşamı telefon kapanıp hiç bir tepki vermiyodu şarja bağladığımda bildirim ledi bile yanmıyodu ama bugün tekrar şarja bağlayıp şansımı denedim ve tel düzelti şuan gayet iyi bi şekilde çalışıyor sana tavsiyem 1 gün falan telefonu kapalı bi şekilde beklemen sonrasında şarja bağlarsın saçma gelebilir ama benim tel kendiliğinden böyle düzeldi şimdiden geçmiş olsun

Oyla:

casten

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fırat
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hata veriy8
Devamı : eğer bağlantı hatası yada 8xxxx hatası alıyorsanız önce dev. Rom kurupvöyle deneyin sonrsda pc ye takıp unlock a basın muhtemelen 72 saat bekleme süresi verilecektir. Sonrasına açabileceksiniz bu bu hafta aynı hatadan açılan 3. Konu lütfen önce sorunumuzu forumda arayalım sonra eğer bulamassak yeni konu açalım
hocam acemiyim kusura bakmayın. bi dahaki sefere kontrol ederim konuları. 86006 kodu ile hata veriyor. ben global rom u bootloader kilidini açmadan yükleyebilirmiyim

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hata veriy8

hocam acemiyim kusura bakmayın. bi dahaki sefere kontrol ederim konuları. 86006 kodu ile hata veriyor. ben global rom u bootloader kilidini açmadan yükleyebilirmiyim
Hocam kusurluk bir durum yok sadece bilgilendirmek istedim link atacağım şimdi
[doublepost=1511095847,1511095767][/doublepost]
Linkteki developer (aşşağıdaki ) seçeneği indirip güncelleyiciden kurarmısın yanlız dikkat et herşey silinecek
[doublepost=1511095921][/doublepost]Yedeğini almayı unutma güncelleyiciden nasıl kurulacağını biliyormusun ?anlatayım mı ?
[doublepost=1511096028][/doublepost]
bende de aynı sorunlar meydana gelmişti cuma akşamı telefon kapanıp hiç bir tepki vermiyodu şarja bağladığımda bildirim ledi bile yanmıyodu ama bugün tekrar şarja bağlayıp şansımı denedim ve tel düzelti şuan gayet iyi bi şekilde çalışıyor sana tavsiyem 1 gün falan telefonu kapalı bi şekilde beklemen sonrasında şarja bağlarsın saçma gelebilir ama benim tel kendiliğinden böyle düzeldi şimdiden geçmiş olsun
Doğru konunun altına yazdığınızdan eminmisiniz hocam ?

Oyla:

casten

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fırat
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linkteki developer (aşşağıdaki ) seçeneği indirip güncelleyiciden kurarmısın yanlız dikkat et herşey silinecek
[doublepost=1511095921][/doublepost]Yedeğini almayı unutma güncelleyiciden nasıl kurulacağını biliyormusun ?anlatayım mı ?
recor
[doublepost=1511096028][/doublepost]
Doğru konunun altına yazdığınızdan eminmisiniz hocam ?
.
biliyorum hocam sağolun dün global romu ordan yüklemeye çalışmıştım çünkü :)

Oyla:

casten

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fırat
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
5
Gelişmelerden haberdar edersin bizi yardımcı olabilirim
tamamdır hocam internet yavaş viraz rom inmek üzere.. deneyip haberder ederim.. çok teşekkür ederim hocam ilginiz için..

Oyla:
Üst Alt