Yardım mi 6 boot çöktü fast boot ekranına atıyor

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu stabil miui 11
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar merhaba. dün akşam mi 6 cihazım aninden kapandı. açılışta fastboot ekranına düştü.içinde eu stabil bulunmaktaydı.root lu ve magiskliydi.tüm gece uğraştım adb yle tekrar twrp recovery atmaya çalıştım olmadı.komut atınca "sending" kısmına düşemedim. flash tool ile komple temiz kurulum yapmaya çalıştım oda olmadı. yükleme ilerliyor görünsede 1 saatte hiç bir bitemedi. cihazı adb interface, composit adb interface gibi tüm sürücü seçeneklerine çektim ama sonuç alamadım. cihaz post ekranı gelmeden açılır açılmaz fastboota düşüyor. forumu çok araştırdım ancak ya post ekranı gelmiş yada twrp ye girilebilmiş ancak bu durum yaşanmamış.konu hakkında yardım rica ediyorum.

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Mutlaka bir yerde sıkıntı var hocam
Lakin şunu belirteyim rami ve işlemcisi düşük bilgisayar da 30 dk mi flaşın rom kurduğuna şahit oldum her şey olabilir
hocam makina 10. nesil i5 li 16 ramli bir pc. ama 1 saatten fazla beklesemde sonuç alamadım maalesef. daha önce defalarca stok custom rom geçişi yapmış azda olsa deneyimli biriyim ama bu işin içinden çıkamadım.cihaz şarj bitmeden kapanmıyor bile. açar açmaz post ekranı dahi gelmeden fastboota atıyor.rollback komutundanda sonuç alamadım. daha önce benzer sorunlarda en azından twrp ye geçip yedeği atardım yada flash tool la komple temiz kurulum yapabilirdim ama bu kez ne denediysem olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır hocam tek klasörde. yükleme sonlandırılamıyor 4 gözle pass yazısını bekliyorum ama süre saymaya devam ediyor sonlanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

c de hocam aynen
hocam belirtmeyi unutmuşum belirttiğin versiyonlada denedim ancak kurulum finalize olmuyor.

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Hocam içimden bir ses donanım arızası diyor ama inş değildir. Eğer 4/64 cihazsa ihtimal çok yüksek

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Hocam içimden bir ses donanım arızası diyor ama inş değildir. Eğer 4/64 cihazsa ihtimal çok yüksek

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam sorunun boot olduğundan oldukça eminim. başlangıcı tetikleyemiyordu. cihaz 6/128.mi flash la nihayet fastboot ekranına düşmesini engelledim normal boot ekranı geldi. şimdi pil işareti var biraz dolmadan romu açmayacak tahmin ediyorum. cihazı açılırsa herkesin faydalanması için yöntemi burada anlatacağım. açılmazsa yanlış bilgi vermek istemem.ilginize teşekkür ediyorum.

Oyla:
Üst Alt