Yardım Mi 6 Bağlantı Problemi

oooferdiooo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdi
Cihazım
mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ global 11.0.3
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba ,9 aydır mi 6 kullanıyorum.Son 3-4 aydır mobil veri ve wifi'de kopma sorunu yaşıyorum.
Mesela instagrama girdim bazen girmiyor ağ bağlantı hızıını açtım 0,1kb/sn gibi absürt değerler gösteriyor. Sadece instagramda değil kullandığım bütün uygulamalarda aynı problem var. Forum sitelerine baktım bu sorun ile ilgili çözüm bulamadım.
Konu hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba ?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam aynı sorun tekrar nüks etti
Hocam cihaza persist yüklemek yada mi flash ile temiz kurulum yapmak belki sorununuzu çözebilir. Mesele; sorunun neden kaynaklandığı? Öncelikle ona çözüm bulmak gerekli. Sıfırlamadan sonra düzeldiyse tekrar etmesine ne sebep oluyor?

Oyla:

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
Arkadaşlar merhaba ,9 aydır mi 6 kullanıyorum.Son 3-4 aydır mobil veri ve wifi'de kopma sorunu yaşıyorum.
Mesela instagrama girdim bazen girmiyor ağ bağlantı hızıını açtım 0,1kb/sn gibi absürt değerler gösteriyor. Sadece instagramda değil kullandığım bütün uygulamalarda aynı problem var. Forum sitelerine baktım bu sorun ile ilgili çözüm bulamadım.
Konu hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba ?

Ben de bu sorunu yaşıyorum, sebebini anlamadım halen. Arkadaşımda redmi note 8 var aynı ağa bağlı olmamıza rağmen benim download ve upload mbps değerleri aşırı düşük.

Oyla:

oooferdiooo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdi
Cihazım
mi6
Konular
1
Hocam cihaza persist yüklemek yada mi flash ile temiz kurulum yapmak belki sorununuzu çözebilir. Mesele; sorunun neden kaynaklandığı? Öncelikle ona çözüm bulmak gerekli. Sıfırlamadan sonra düzeldiyse tekrar etmesine ne sebep oluyor?
oyun falan yüklemiyorum , belli başla temel uygulamaları tek kullanıyorum.
Telefon root'lu değil

Oyla:
Üst Alt