Yardım Mi 6 Arka Kapak

Talay35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.0.1.0
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bugün telefonu kılıfından çıkardım ve arka kapağının tırnağımın sığacağı şekilde açık olduğunu fark ettim Mi 6 kullanan arkadaşlar sizde de öyle mi yoksa bataryasında falan bir şişme mi söz konusu :(;(

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Aynen oynama olmuyor bunun için servise mi göndermem lazım yoksa her hangi bir telefoncu açıp düzgünce kapatsa düzelir mi ve bu işlem garanti dışı bırakır mı ?
Bence problem yok servise göndermeyin ilerde kırılıcaktır zaten yenilersiniz :)

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Aynısı benimde başıma geldi sağ köşeden açılma yapmıştı sonra arka kapağı söktüm pil şişmişti. Pil performansı ne durumda? Eğer pil anarmol derecede hızlı bitiyorsa bu yüzden olabilir ama pil performansı iyiyse endişelenmene gerek yok

Oyla:

Talay35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Aynısı benimde başıma geldi sağ köşeden açılma yapmıştı sonra arka kapağı söktüm pil şişmişti. Pil performansı ne durumda? Eğer pil anarmol derecede hızlı bitiyorsa bu yüzden olabilir ama pil performansı iyiyse endişelenmene gerek yok
20 saate kadar dayanıyor

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
peki ben bu arka kapağı nasıl açabilirim :D zamanla o açıklıktan toz dolacak ve içeride bir hasar oluşsun istemiyorum

Saç kurutma makinesi ile kenarları yakın mesafeden 2 3 dakika ısıtman lazım ben o şekilde açtım. Sonra ince bi kartviziti içine sokup gezdir yapışkan kısım ayrılsın daha sonra açılır :) fikir amaçlı youtube da mi6 disassembly yazarsan örnek videolar var

Oyla:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Birçok mi6 da kapak maalesef böyle. Benim mi6 da açıklık var. Görüntüsü dışında bi problem olmadı şimdiye kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açmak için vantuzlar var onunla kolaylıkla açılıyor. Lakin tavsiye etmem ben açtım belki oturmamıştır diye değişen bir şey olmadı.

Oyla:
Üst Alt