- Adım
- Xaiomi
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 1
Arka kapakta ust tarafta çok hafif esneme var normal mi? Bastirinca hafif oynama yapıyor ancak alt tarafta aynı durum sözkonusu değil.
Düşüncelerime göre 1 mm fazla büyük kapak ya da üst yapışkanlarda sorun var ama önce detayları bilmemiz lazım fakat şu an a kadar hala cevap yokEsneme derken hocam?
Bekleriz hocam cevabı artıkDüşüncelerime göre 1 mm fazla büyük kapak ya da üst yapışkanlarda sorun var ama önce detayları bilmemiz lazım fakat şu an a kadar hala cevap yok
Deltaya gönderirseniz telefon daha da kötü gelebilir aliexpresste 50 -70 tl arası alıp arka kapağı takabilirsiniz çok zor değil zaten kurutma makinesiyle biraz ısıtıp pena gibi bir şey ile çıkartın sonra yenisini yapıştırın köşelerdenHocam benim telefonda da ayni durum soz konusu cok hafif bir bosluk var alt ve yan bolumler cok sıkıyken ust tarafta cok hafif bir bosluk var. Delta garantili kadikoyden bayiden aldim cepport stickeri vardi kutusunda.
Hocam suan cok rahatsizlik veren bir durum yok sadece orada biraz toz birikiyor kendim yapsamda ayni bu sekilde olma durumu oldugu icin maliyet cikarmaya gerek yok ileride belki bu islemi deneyebilirim sorun haline gelirseDeltaya gönderirseniz telefon daha da kötü gelebilir aliexpresste 50 -70 tl arası alıp arka kapağı takabilirsiniz çok zor değil zaten kurutma makinesiyle biraz ısıtıp pena gibi bir şey ile çıkartın sonra yenisini yapıştırın köşelerden
hocam arka kapak alicam takmak için de. yapiskanlari kapagin üstünde dediniz. peki kapağı nasıl yapistiruyoruz. yine ısıtarak mi?Hocam nasıl olsa kılıf kullanılıyor ciddiye alınacak bir problem değil derd etme ucuz birşey zaten