Yardım Mi 6 Anakart Arızası

• Konbuyu başlatan CKU
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 2K

CKU

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Merhaba, Mi 6 cihazımın anakartı bozuk şarj kablosu yüzünden yandı. Çıkma vs anakart bulma şansım var mı? Günlerce, haftalarca sürecek tamir işlemine vermek istemiyorum.

aknozsoy57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın Özsoy
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
IT Dİzayn Etiket
Konular
15
Hocam GSM İletişime danışın derim

• Beğen
Tepkiler: CKU
Oyla:

CKU

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam GSM İletişime danışın derim
Anlayamadığım konu şu, Türkiye'de onbinlerce Mi6 satıldı. Ama kimse parça olarak anakart satmıyor. Hiç mi bir telefon anakartı sağlam kalacak şekilde hasar görmedi? Neden bulmak bu kadar zor anlamıyorum.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Mi6 orijinal parçalarını piyasada bulmak imkansız gibi bir şey. Yine de eğer İstanbul da ikamet ediyorsanız alttaki servis merkezine bir danışın derim.Bir kaç yerde olumlu referanslarını görmüştüm.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Oyla:

CKU

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Mi6 orijinal parçalarını piyasada bulmak imkansız gibi bir şey. Yine de eğer İstanbul da ikamet ediyorsanız alttaki servis merkezine bir danışın derim.Bir kaç yerde olumlu referanslarını görmüştüm.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Ben çıkmasını bulsam razıyım. İlginç şekilde hiç yok. Bu servis ile görüştüm. Tamir edebiliyorlar. Tek sorun ben telefonumu uzun sürecek bir tamir işlemi için vermek istemiyorum. Anakartı bulsak 5dklık iş.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Maalesef bataryası bile orjinal bulunmuyor. Ekranı kırık - çatlak çalışır vaziyette bir mi 6 bakın derim, en azından diğer parçaları da ya işinize yarar, ya da kendiniz peyderpey satarsınız (kamera, arka kapak, batarya vs)

• Beğen
Tepkiler: CKU
Oyla:

CKU

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Maalesef bataryası bile orjinal bulunmuyor. Ekranı kırık - çatlak çalışır vaziyette bir mi 6 bakın derim, en azından diğer parçaları da ya işinize yarar, ya da kendiniz peyderpey satarsınız (kamera, arka kapak, batarya vs)
Bence telefon o kadar iyi ki, arıza yapmadığı için parçası bulunmuyor :) Benim başıma gelen de çok nadir bir durum galiba.

Oyla:

mehmetcamci87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
mi6
Konular
3
merhaba bozuk anakartın duruyor mu acaba :) ben benım anakartın kucuk bır entegresını cımbız ıle kaza ıle kırdım da bozuk bı anakarttan temın etmem lazım bıde ön kamera lazım bana

Oyla:

altun1055

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
doğan
Cihazım
Xiaomi 12
Meslek
ticaret
Konular
3
ayni sorun bende yaşadım 1 ay parça aradım bulamadım bir iki telefoncu arkadaşa verdim parca bekliyoz ariyoz vs 15 gün beklettiler en son xiaomi teknik servise verdim 3 günde yaptı arkadaş ellerine saglik 4 aydır da hicbir sıkıntı yokTahtakale ticaret merkezinde yerleri ben bir ay bosyere dolandım gene sen bilirsin

Oyla:

Süvari

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüt Can
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Teknik servisin ismi nedir hocam?
Ben şarj az gidiyor diye kadıköy Gsm iletişim 'e batarya değiştirttim, 3 yıllık bataryadan daha az gitmeye başladı:)) o kadar yetkili servis, distribütör, mi store felan uğraştım ama kimseden orijinal batarya temin edemedim. Sonra internette mi store diye bi firmadan sipariş verdim, şimdi telefonu ilk aldığım zaman gibi 1 günü rahat çıkartmasa bile idare ediyoruz. Eğer evofone dan bahsediyorsanız onlar fiziki olarak kabul etmiyorlar, kargoya verip kargoyla gönderiyorlar ve brüt 15 20 gün sürüyor. Veeeee batarya değişimi için bile olsa fiyat vermiyorlar....

ayni sorun bende yaşadım 1 ay parça aradım bulamadım bir iki telefoncu arkadaşa verdim parca bekliyoz ariyoz vs 15 gün beklettiler en son xiaomi teknik servise verdim 3 günde yaptı arkadaş ellerine saglik 4 aydır da hicbir sıkıntı yokTahtakale ticaret merkezinde yerleri ben bir ay bosyere dolandım gene sen bilirsin

Oyla:
Üst Alt