Sohbet Mi 6 All Camera özellikleri ve Google kamera karşılaştırması...

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Stock kameradan bahsediyorsanız gece çekimlerinde çok büyük fark var hocam. Google kamera kadar olmasa bile son derece başarılı diyebilirim.

Anladım hocam demek sonunda eu gece modunu mi6 ya da getirdi :)

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Ben hala 9.2.2.0 dayım hocam :D yuvalarlanıp gidiyoruz . Pil performansı açısından pek iyi yorumlar okumadığım için hala MIUI 9 dayım
Pardon hocam. Sözlerimi lütfen yanlış yorumlamayın ama benim gibi adam 57 sinden sonra, DOBERDEN hocam gibi bir insan 65 inden sonra ( Skorpi yi hiç saymıyorum, zira o zaten bir duayen ) android dünyasının enginliklerine açılmaya cesaret ediyor; siz ise cihazınızı ilk gün kutusundan çıkmış gibi kullanmaya devam ediyorsunuz ya doğrusu nutkum tutuldu. Farkında mısınız bilmiyorum ama sırf pil performansı için bile olsa o güzelim cihazın özelliklerinden mahrum kalmak ne size ne de Mi 6 gibi bir cihaza asla yakışmıyor. 8=):(facepalm~~
Bir an evvel Eu beta roma geçmeniz önemle ve şiddetle tavsiye edilir...clap~~Yes~~:)

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Pardon hocam. Sözlerimi lütfen yanlış yorumlamayın ama benim gibi adam 57 sinden sonra, DOBERDEN hocam gibi bir insan 65 inden sonra ( Skorpi yi hiç saymıyorum, zira o zaten bir duayen ) android dünyasının enginliklerine açılmaya cesaret ediyor; siz ise cihazınızı ilk gün kutusundan çıkmış gibi kullanmaya devam ediyorsunuz ya doğrusu nutkum tutuldu. Farkında mısınız bilmiyorum ama sırf pil performansı için bile olsa o güzelim cihazın özelliklerinden mahrum kalmak ne size ne de Mi 6 gibi bir cihaza asla yakışmıyor. 8=):(facepalm~~
Bir an evvel Eu beta roma geçmeniz önemle ve şiddetle tavsiye edilir...clap~~Yes~~:)

Estağfurullah hocam :) Kim duysa aynı şaşkınlığı yaşıyor valla haklısınız ne diyeyim . Daha önce geçmek için çok büyük sebeblerim yoktu ama şu gece modunu falan merak ettim madem sizde öyle diyorsunuz bide ben tadayım şu Eu''yu :D

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Estağfurullah hocam :) Kim duysa aynı şaşkınlığı yaşıyor valla haklısınız ne diyeyim . Daha önce geçmek için çok büyük sebeblerim yoktu ama şu gece modunu falan merak ettim madem sizde öyle diyorsunuz bide ben tadayım şu Eu''yu :D
Aklın yolu birdir hocam.Yes~~clap~~

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Stock kameradan bahsediyorsanız gece çekimlerinde çok büyük fark var hocam. Google kamera kadar olmasa bile son derece başarılı diyebilirim.
Hocam gece modu dediğiniz bu mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci