Mİ 6 Alınabilir mi

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
Miuitürkiye ailesine selamlar. Max 2000 tl bütçe ile telefon almayı düşünüyorum. Performans, fotoğraf kalitesi ve rom değiştirmeye müsait olan bir telefon istiyorum. Mi 6 nın kamerası gece çekimlerinde kötü olduğu söyleniyor. S7 halen tercih edilebilir mi ? Aklımda Mi 6 var fakat bir takım eksiklik olunca biraz soğutuyor Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı ?

karizma6080

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ilter
Cihazım
Poco f3
Meslek
Kimyager
Konular
0
Miuitürkiye ailesine selamlar. Max 2000 tl bütçe ile telefon almayı düşünüyorum. Performans, fotoğraf kalitesi ve rom değiştirmeye müsait olan bir telefon istiyorum. Mi 6 nın kamerası gece çekimlerinde kötü olduğu söyleniyor. S7 halen tercih edilebilir mi ? Aklımda Mi 6 var fakat bir takım eksiklik olunca biraz soğutuyor Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı ?

Ben S7 edge den mi6 ya geçtim hocam ve hiçbir eksikliğini görmedim aksine kullanması çok daha keyifli bir cihaz. S7 edge eşimde ve inan elime bile alasım gelmiyor. Miui arayüzü zaten efsane. touchwizin yanında jet gibi geliyor. Kamerasıda gayet yeterli, gece çekimlerinde de öyle ahım şahım bir fark yok s7 edge ile. Yalnızca S7 edge in kamerası gece çekimlerinde biraz daha fazla ışık alıyor ve daha aydınlık çekiyor ancak yazılımsal etki o kadar fazla ki bazen resimler resmen çizgi film gibi oluyor onda da :)

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
oneplus hocam..

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Hocam oneplus ta güzel bir cihaz ama sanki forumda yazılımsal donanımsal sorunlarda mi cihazlar daha iyi yardım alıyor gibi
emin olun mi cihazlar kadar yazılım sıkıntısı çıkarmıyor hocam

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt