Mi 6 9.5.6.0 Gecelik

Aragor33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
5
Sabah kalktığımda gecelik sürüm 9.5.6.0 güncellemesi geldi. 359 mb büyüklüğünde... Sistem performans olarak

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihangir58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Cihazım
Mi 6 seramik
Konular
2
Sil tekrar indir ama indirmeden önce otomatik güncellemeyi kapat daha sonra iner inmez yükleme yap.
Yaptım ama hala aynı hatayı veriyor hocam. Telefonu alalı daha 1 ay oldu aldığım gün güncelleme gelmişti 9.2.3.0 ondan sonra hiç güncelleme gelmedi bende bişey yüklenmedim. Bu bootledar kilidi falan diyorlar anlamıyorum o şeylerden ama nasıl yapcam hiç bilmiyorum

Oyla:

burak.buyukozer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
q33y4xxkpq
Cihazım
mi6
Konular
1
Yaptım ama hala aynı hatayı veriyor hocam. Telefonu alalı daha 1 ay oldu aldığım gün güncelleme gelmişti 9.2.3.0 ondan sonra hiç güncelleme gelmedi bende bişey yüklenmedim. Bu bootledar kilidi falan diyorlar anlamıyorum o şeylerden ama nasıl yapcam hiç bilmiyorum
Bootloader kiliti ile alakalı birşey olduğu sanmıyorum forumda daha fazla bilgi sahibi arkadaşlar var hocam birde onlara sorarsanız yardımcı olurlar size.

şayomi mi altı cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Beyler gelen en son güncellemede oyun sırasında ısınma cok oluy 45 derece gördüm pupg yaklaşık 35 dk oynama sürrsi normalmi ? 9.5.3.0 dahamı iyiydi ne

Oyla:

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
9.2.2.0da oynuyorum, ısınma hiç yok. Bu 9.5.6.0 sorunlu gibi duruyor.
Isınma yok derken ben sımdı baktım tekrar 1 saat oynamısım oyunu pupg kalite en üst seviye oynamısım banamı öle geldi yoksa bu yazılımda mı ısındı anlayamadım walla 45 derece gördüm maksimum ama pil cok iyi oldu 23 sarjım kalmıs ekran açık süresi 4.40 dk suan

Oyla:

HasanFB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
19
arkadaşlar şu an 9.2.2 deyim 9.5.6 yı kullanan arkadaşlar sizce güncellemelimiyim yoksa 9.2.2 dahamı iyi?

Oyla:

burak.buyukozer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
q33y4xxkpq
Cihazım
mi6
Konular
1
arkadaşlar şu an 9.2.2 deyim 9.5.6 yı kullanan arkadaşlar sizce güncellemelimiyim yoksa 9.2.2 dahamı iyi?
Bence biraz daha bekle yukleyenler görüşlerini yazıyor ona göre indirip kurulum yaparsınız.

şayomi mi altı cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

muratn6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Beyler gelen en son güncellemede oyun sırasında ısınma cok oluy 45 derece gördüm pupg yaklaşık 35 dk oynama sürrsi normalmi ? 9.5.3.0 dahamı iyiydi ne
Hocam pubg ve rules of survivalde ultra high fpste 42 43 dereceye cıkıyordu telefon 20 30 dakika içerisinde.. (9.5.3.0) Yeni güncellemeyi yükledim ama oyunları deneme şansım olmadı. Birde o oyunlar yüksek grafikte her telefonda aşırı şarj yiyor.Şarj cihazı takılıyken bile şarj düşüyor. Arkadaşımın iphone 7 plus ısındığından kasmaya başladı düşük ayarlara çekmişti.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
ben genelde güncellemeleri yükleme taraftarıyım adamlar sorunları gıdermek ıcın elınden gelenı yapıyor guncelleme demek yenilik demek cebımın guncel kalmasından yanayım 5.6 yı yukledım o gelmıs bu gelmamıs bu boyle olmus diye bir takıntım yok cebımın işlevlerı guzel işlıyormu bataryası uzun gıdıyormu cebım bana sıkıntı cıkartmadıgı surece hersey guzeldir
[doublepost=1524209051,1524208986][/doublepost]ben genelde güncellemeleri yükleme taraftarıyım adamlar sorunları gıdermek ıcın elınden gelenı yapıyor guncelleme demek yenilik demek cebımın guncel kalmasından yanayım 5.6 yı yukledım o gelmıs bu gelmamıs bu boyle olmus diye bir takıntım yok cebımın işlevlerı guzel işlıyormu bataryası uzun gıdıyormu cebım bana sıkıntı cıkartmadıgı surece hersey guzeldir
[doublepost=1524209371][/doublepost]arkadaslar birde bu guncelleme gelıyor mi 6 ya 5.6 falan tamamda yabancı yazıyor nedir neyle ılgılı geldı dıye belirtilse daha guzel olmazmı

Oyla:

gokhan.atmaca36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
2
Arkadaslar tavsiye etmiyorum sarj konusunda sorunlu güncelleme ama hiz vs cok iyi. Tercih sizin

Oyla:
Üst Alt