Mi 6 9.5.6.0 Gecelik

Aragor33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
5
Sabah kalktığımda gecelik sürüm 9.5.6.0 güncellemesi geldi. 359 mb büyüklüğünde... Sistem performans olarak

Moderatör tarafında düzenlendi:

dnzgndz93

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz Gündüz
Cihazım
Değişir :)
Konular
5
arkadaslar 9.5.6.0 guncelleme yaptiktan sonra antutu stress testi yapan var mi ? karsilastirma yapalim benim degerlerim r
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bataryanın patlamasına ramak kalmış. 50 derece ne demek ya

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Arkadaşlar... Sorununuza çözüm olur mu bilmiyorum ama aşağıdaki yazıya bir göz atmanınızı öneririm.

İDEAL TELEFON SICAKLIĞI HANGİ DEĞERLER ARASINDA OLMALI ?

Hepimizin ortak derdi olan telefonların aşırı ısınma probleminin aslında bir problem olmadığını biliyor muydunuz? Aslında bir 3G açıp internette
video izlerken telefonumuzun çipset etrafındaki sıcaklık 70 dereceye kadar ulaşabiliyor. Fakat bunun bir problem arz etmediğini hemen belirtelim. Peki ideal sıcaklık nedir? Ve ideal olmayan yani tehlikeli aralık hangi aralıktır hemen bakalım.

Öncelikle normal bir güç tasarrufu modunda cihazımız 50 derece civarında bir sıcaklığa sahiptir. Hatta uzun süre beklettikten sonra bakarsanız 40 derece olduğunu dahi göreceksiniz. Fakat 3G açıp internette dolaşmaya başladığınız zamanlar 60 derece civarlarında olur ve bu gayet normaldir aynı zamanda ideal sıcaklıktır.

Oyun oynadığımızda ise en fazla 75 dereceye kadar toleransımız bulunmalı. Oyun oynarken 3G ya da Wi-Fi’ı açık bırakmamaya özen göstermelisiniz. Nedeni ise bu tarz bağlantılar açık iken yüksek performanslı oyun oynarsanız 80 dereceyi aşma ihtimali. Riskli bölgeye girmiş oluyorsunuz. Eğer akıllı telefonunuz 90 santigrat dereceyi aşarsa telefonunuz kalıcı hasar görebilir. Bu yüzden ideal olan 50-60 santigrat derecede tutmanızı tavsiye ediyoruz.
Kaynak:teknovi.com

Oyla:

cihantr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
CİHAN
Cihazım
Mİ 5S
Konular
2
arkadaşlar 9.5.6.0 sürümünü kullanıyorum cihazım mi 6 fakat pil bekleme süresi ve pil süresi berbat daha 3 hafta oldu telefonu alalı sıfırdan rom kurdum developer sürüme geçtim genede düzelmesi ekran sürem 2 saat beklemede ise akşam %70 iken sabaha kapanıyor lütfen biriniz yardım etsin çıldırıcam yada telefonu kırıcam batarya 40 dereceden aşağı inmiyor

Oyla:

loost123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
İyidir xiaomi. Ben de internet paylaşımı özelliğini yeni keşfettim.

Oyla:

wymondstar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
9.2.2.0 dan geçmeye değer mi ? benimde 6gb - 128 seramik versiyonum var memnun olmayan sorunları devam edenler varmı

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
9.2.2.0 dan geçmeye değer mi ? benimde 6gb - 128 seramik versiyonum var memnun olmayan sorunları devam edenler varmı
Ben güncelledim ve cihazımın performansından memnunum. 9.5.6.0 ile 8.0 Oreo' ya yükseltmiş oldum. Fakat gördüğüm kadarıyla 9.2.2.0 den sonra yapılan güncellemelerden dolayı cihazlarının performansından memnun olmayan bir çok arkadaş var. Şu an kullandığınız sürüm en stabil olanı.Eğer memnunsanız yükseltmeyin. Yakında MIUI 10 güncellemesi gelecektir nasıl olsa. O zamana kadar 9.2.2 yi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Oyla:

muroshow

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aktaş
Cihazım
mi6
Konular
0
Senin sürümde pil biraz daha iyi.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Fanxiao

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi6
Konular
4
Aynı şekilde sarj hızlı gidiyor Chrome bazen donuyor performans olarak iyi ama 9.2.2 en iyisi yorumlarda sonraki güncelleme hakkında çok olumlu yorumlar alırsanız geçin ama almazsanız 9.2.2 ti kullanmaya devam edin ben hiçbir artısını görmedim. 9.2.3 te olanların geçmesini tavsiye ederim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt