Şimdi kurdum önce gecelik yazıyor sonra kararliya dönüyor güncelleme . Bildirimden cevaplama geri gelmiş parmak izi yine eski haline dönmüş tel akıcı ve eskisi gibi uçuyor kamera çok aktif kullanmıyorum o yüzden farkı anlatamam size var yada yok bilemiyorum. 4.2 ram gördüm bende ufak kasmalar vardı kesinlikle şuan yok yani bu güncelleme yaramiza merhem oldu yüzümü güldürdü benim açımdan böyle bir güncelleme olmuş inşallah herkes memnun kalır teşekkürler xiaomi . Kimse unutmasın kullanıcısına en çok güncelleme veren firmayı tercih etmişiz mağdur olsakta kısa sürede bizi dinleyip mutlu etmeleri güzel xiaomi kadar güncelleme veren ve kullanıcısını dikkate alan bı firma görmedim daha
[doublepost=1521746579,1521746554][/doublepost]Şimdi kurdum önce gecelik yazıyor sonra kararliya dönüyor güncelleme . Bildirimden cevaplama geri gelmiş parmak izi yine eski haline dönmüş tel akıcı ve eskisi gibi uçuyor kamera çok aktif kullanmıyorum o yüzden farkı anlatamam size var yada yok bilemiyorum. 4.2 ram gördüm bende ufak kasmalar vardı kesinlikle şuan yok yani bu güncelleme yaramiza merhem oldu yüzümü güldürdü benim açımdan böyle bir güncelleme olmuş inşallah herkes memnun kalır teşekkürler xiaomi . Kimse unutmasın kullanıcısına en çok güncelleme veren firmayı tercih etmişiz mağdur olsakta kısa sürede bizi dinleyip mutlu etmeleri güzel xiaomi kadar güncelleme veren ve kullanıcısını dikkate alan bı firma görmedim daha