Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Ben hala aynı noktadayım. Isınma var ve şarj daha çabuk bitiyor. Şarjın bitmesi ısınma kaynaklıdır zaten muhtemelen. Memnun olmadığım nokta bu.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydaaa ne sorunlar çıkmış benden sonra :( insallah düzelir yoksa telefon geldigi gibi satıcam acmadan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

miniverson50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
6
Arkadaşlar 9.2.3'den 9.2.2 ye geri güncelleyebiliyor muyum eğer yaparsam bu bir sorun teşkil eder mi? Oreo'dan aşağı düşüyoruz ya pek bilgim olmadığı için soruyorum teşekkürler şimdiden.
[doublepost=1522770915,1522770688][/doublepost]
Arkadaşlar 9.2.3'den 9.2.2 ye geri güncelleyebiliyor muyum eğer yaparsam bu bir sorun teşkil eder mi? Oreo'dan aşağı düşüyoruz ya pek bilgim olmadığı için soruyorum teşekkürler şimdiden.
Bir de nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz rica etsem

mandufla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mandufla
Cihazım
mi 6
Konular
0
Haydaaa ne sorunlar çıkmış benden sonra :( insallah düzelir yoksa telefon geldigi gibi satıcam acmadan

Hocam telefon sattıracak kadar değil ya :) Yakmayın gemileri hemen. Genel olarak kendi kullanımıma, beklentilerimi karşılamaya 10 üzerinden puan verecek olursam 8,5-9 veririm. Bilmiyorum siz ne bekliyorsunuz cihazdan ama ben güncelleme sonrası bir sorundan bahsettim. Kaldı ki dediğim gibi yarı yolda bırakacak bir durum değil. Eskiye nazaran kıyaslama yapıyoruz.

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Hocam telefon sattıracak kadar değil ya :) Yakmayın gemileri hemen. Genel olarak kendi kullanımıma, beklentilerimi karşılamaya 10 üzerinden puan verecek olursam 8,5-9 veririm. Bilmiyorum siz ne bekliyorsunuz cihazdan ama ben güncelleme sonrası bir sorundan bahsettim. Kaldı ki dediğim gibi yarı yolda bırakacak bir durum değil. Eskiye nazaran kıyaslama yapıyoruz.

Anladim hocam adiniza sevindim valla kazasız belasiz iyi gunlerde kullanin

Hikmetcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hikmetcan
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Bana hala güncelleme gelmedi. Sebebini bilen var mı?

emirhlc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Bana güncelleme gelmedi hala, 9.2.3de kaldım. Yükseltmek için güncelleme dosyasını uygulamadan paket seç ile kursam garanti bozulur mu? Global romdan beta ya mı geçer? Çin romuna mı geçer? Cevap verirseniz sevinirim.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bana güncelleme gelmedi hala, 9.2.3de kaldım. Yükseltmek için güncelleme dosyasını uygulamadan paket seç ile kursam garanti bozulur mu? Global romdan beta ya mı geçer? Çin romuna mı geçer? Cevap verirseniz sevinirim.

Hayır garanti bozulmaz
[doublepost=1522794034,1522793979][/doublepost]Bu 9.5.3.0 ın fastboot rom dosyası varmı elinizde arkadaşlar? Direk böyle yüklesem boot kilidi kapanır mı?

bulentcan91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6
Konular
0
Merhabalar iyi formlar arkadaşlar
Ben bu 9.5.3.0 Kararlı güncellemeyi kurdum her şey güzel, fakat bazı Themaları kuramıyorum. Üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir error: downloadIauth rejected 402 Şöyle hata kodu veriyor. MIUI Theme Editorü kurup denedim yine olmuyor. Çözümü nedir acaba. En çok sevdiğim Themala : Multik1,7 /Space / Transformers 3/ bu Themala olmuyor. Lütfen yardımcı olabilen varmı?

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Merhabalar iyi formlar arkadaşlar
Ben bu 9.5.3.0 Kararlı güncellemeyi kurdum her şey güzel, fakat bazı Themaları kuramıyorum. Üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir error: downloadIauth rejected 402 Şöyle hata kodu veriyor. MIUI Theme Editorü kurup denedim yine olmuyor. Çözümü nedir acaba. En çok sevdiğim Themala : Multik1,7 /Space / Transformers 3/ bu Themala olmuyor. Lütfen yardımcı olabilen varmı?
9.2.2.0 da bu hatayı vermiyor bu yüzden geri döndüm güncellemeyle alakalı bir sorun

Üst Alt