Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
kardeş ne diye garantiye zarar versin

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ya şimdi onu bunu boşverinde bu google klavyedeki sorunu nasıl çözücez :D
[doublepost=1521922304,1521922267][/doublepost]
Hani telefonuma benimm daha bu güncelleme gelmedi çünkü burdan yükleyince zarar verirmi diyorum

dedim ya zarar vermez diye ne zaraarı vericek telefonuna :D

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Farklı bir tarayıcı kullanın hocam.
Bende de aynı sorun var farklı tarayıcıda da olmuyor hocam. Dosyalar diye bir sistem uygulaması var onun default android dosya görüntüleyicisiyle bağlantıyı kuramamasından kaynaklanıyor. Yani sorun Dosyalar uygulamasında. Android dosya yöneticisini direk açan bir uygulamada sorun yaşamadım. Araya Dosyalar uygulaması girince hata veriyor.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Global 8.0.2.0 dan direk buna temiz kurulum ile geçebilir miyim? TWRP ve Root yüklü. Bilgisayar ile kurulum gerçekleştirmek istiyorum.
Kardesim aman twrp root la geçeceksen sistem üstünden geceyim deme ben o hataya düştüm .. bütün verilerin gider çünkü yeni dosyada orjinal recovery var sonra normalde mi recovery nin yapması gereken şeyi twrp yaparken rootu kaldırmak için butün sistemi siliyor bilgine ..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hot.Coffee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
14
Kardesim aman twrp root la geçeceksen sistem üstünden geceyim deme ben o hataya düştüm .. bütün verilerin gider çünkü yeni dosyada orjinal recovery var sonra normalde mi recovery nin yapması gereken şeyi twrp yaparken rootu kaldırmak için butün sistemi siliyor bilgine ..

Teşekkür ederim. Bilgilerimi yedekledim. Sadece telefon üzerinden değil direk temiz kurulum ile sıfırdan bilgisayar ile bu ROMU kurabilir miyim bunu merak ediyorum. Yoksa bu sadece telefon üzerinden güncellemek için verilen bir yazılım mı?

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ugrastım ugrstım yemedi kaldırıp yeniden kurdum enteresan bi sorun pinyin klavyeyide kaldırdım

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Teşekkür ederim. Bilgilerimi yedekledim. Sadece telefon üzerinden değil direk temiz kurulum ile sıfırdan bilgisayar ile bu ROMU kurabilir miyim bunu merak ediyorum. Yoksa bu sadece telefon üzerinden güncellemek için verilen bir yazılım mı?
Bu link sadece sistem üzerinden günceller önce mi flashla 9.2.3.0 atar temiz kurulum yaparsın sonra bunu telefona indirir kurarsın ..
Birde kardeşim ben hic memnun kalmadım eski yedeğime donmeye calistim dondumde cihaz açıldı ekran kilidine kadar geldi bütün bildirimleri okudu wifiye bağlı olduğu için fakat sifremi doğru girdiğimden adım gibi emin olduğum halde bir türlü açılmadı arastirdim yasayan tek ben değilim eğer yedek alacaksan önce ekran kilidini kaldir oyle al sonra sıkıntı cikarabiliyor .

Hot.Coffee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
14
Bu link sadece sistem üzerinden günceller önce mi flashla 9.2.3.0 atar temiz kurulum yaparsın sonra bunu telefona indirir kurarsın ..
Birde kardeşim ben hic memnun kalmadım eski yedeğime donmeye calistim dondumde cihaz açıldı ekran kilidine kadar geldi bütün bildirimleri okudu wifiye bağlı olduğu için fakat sifremi doğru girdiğimden adım gibi emin olduğum halde bir türlü açılmadı arastirdim yasayan tek ben değilim eğer yedek alacaksan önce ekran kilidini kaldir oyle al sonra sıkıntı cikarabiliyor .

Eyvallah çok sağolasın bilgiler için.

Üst Alt