Hani telefonuma benimm daha bu güncelleme gelmedi çünkü burdan yükleyince zarar verirmi diyorumkardeş ne diye garantiye zarar versin
Hani telefonuma benimm daha bu güncelleme gelmedi çünkü burdan yükleyince zarar verirmi diyorum
Bende de aynı sorun var farklı tarayıcıda da olmuyor hocam. Dosyalar diye bir sistem uygulaması var onun default android dosya görüntüleyicisiyle bağlantıyı kuramamasından kaynaklanıyor. Yani sorun Dosyalar uygulamasında. Android dosya yöneticisini direk açan bir uygulamada sorun yaşamadım. Araya Dosyalar uygulaması girince hata veriyor.Farklı bir tarayıcı kullanın hocam.
Kardesim aman twrp root la geçeceksen sistem üstünden geceyim deme ben o hataya düştüm .. bütün verilerin gider çünkü yeni dosyada orjinal recovery var sonra normalde mi recovery nin yapması gereken şeyi twrp yaparken rootu kaldırmak için butün sistemi siliyor bilgine ..Global 8.0.2.0 dan direk buna temiz kurulum ile geçebilir miyim? TWRP ve Root yüklü. Bilgisayar ile kurulum gerçekleştirmek istiyorum.
Kardesim aman twrp root la geçeceksen sistem üstünden geceyim deme ben o hataya düştüm .. bütün verilerin gider çünkü yeni dosyada orjinal recovery var sonra normalde mi recovery nin yapması gereken şeyi twrp yaparken rootu kaldırmak için butün sistemi siliyor bilgine ..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu link sadece sistem üzerinden günceller önce mi flashla 9.2.3.0 atar temiz kurulum yaparsın sonra bunu telefona indirir kurarsın ..Teşekkür ederim. Bilgilerimi yedekledim. Sadece telefon üzerinden değil direk temiz kurulum ile sıfırdan bilgisayar ile bu ROMU kurabilir miyim bunu merak ediyorum. Yoksa bu sadece telefon üzerinden güncellemek için verilen bir yazılım mı?
Eyvallah çok sağolasın bilgiler için.Bu link sadece sistem üzerinden günceller önce mi flashla 9.2.3.0 atar temiz kurulum yaparsın sonra bunu telefona indirir kurarsın ..
Birde kardeşim ben hic memnun kalmadım eski yedeğime donmeye calistim dondumde cihaz açıldı ekran kilidine kadar geldi bütün bildirimleri okudu wifiye bağlı olduğu için fakat sifremi doğru girdiğimden adım gibi emin olduğum halde bir türlü açılmadı arastirdim yasayan tek ben değilim eğer yedek alacaksan önce ekran kilidini kaldir oyle al sonra sıkıntı cikarabiliyor .
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yandım sende yanma , rica ederimEyvallah çok sağolasın bilgiler için.