9.2.3.0 var hala bende herhanfi bir güncelleme gelmedi bana
Hocam yanlış çıkarımda bulunuyorsunuz. Ben 9230 yüklemedim ve 9530 geldi. Cihazım 9220.bu yayınlanan 9230 düzeltilmiş olan daha once bu sürümü yükleyenlere 9530 geldi
Duzeltilmis olan bir surum bile olsa ben 9.2.3.0 yuklu olmama rağmen yine indirdim. Sonrasinda da 9.5.3.0 geldi. Ama 9.2.2.0 surumlerine de gelen var. Bence belli bir zaman araliginda actilar guncellemeyi kontrol eden aldi gibi birsey.Hocam yanlış çıkarımda bulunuyorsunuz. Ben 9230 yüklemedim ve 9530 geldi. Cihazım 9220.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ana ekran ayarları -> Daha fazla -> bellek durumunu gösteri açın.Ram kullanımına nerden bakılıyor acaba bilgi verir misiniz lütfen
Peki hocam dün ben linkten indirdim ve dediğiniz gibi kurdum.Şimdi kararlı yazıyor. Nisan başında verdikleri kararlı sürümde bize otomatik yükseltme gelecek mi? Ya da serverdan indirip gene manuel mi yükselteceğiz?Gecelik / Nightly gelen update'ler 12/24 saat gibi süreli gelir. Her kullanıcıya gelmez, v9.2.2.0 ya da v.9.2.3.0 da olmanız bunu etkilemez. Hangi sürümde olursanız olun gecelik update süresi dolmadan yukarıda verdiğim şekilde v9.5.3.0 kurabilirsiniz. Gerçi şu an bazı kullanıcılarda gecelik yerine kararlı yazıyormuş ama farketmez, kurulum aynı. Bu kısa sürede kurmazsanız Nisan ayının ilk iki haftasını beklemek zorunda kalabilirsiniz tekrar kurabilmek için, bence kurabilen kursun bugün...
Şu an indiriyorum. %42. Bakalım nasıl olacak. Eve geçince eşimin cihaza da bakayım. Hangi güncelleme var.Gecelik / Nightly gelen update'ler 12/24 saat gibi süreli gelir. Her kullanıcıya gelmez, v9.2.2.0 ya da v.9.2.3.0 da olmanız bunu etkilemez. Hangi sürümde olursanız olun gecelik update süresi dolmadan yukarıda verdiğim şekilde v9.5.3.0 kurabilirsiniz. Gerçi şu an bazı kullanıcılarda gecelik yerine kararlı yazıyormuş ama farketmez, kurulum aynı. Bu kısa sürede kurmazsanız Nisan ayının ilk iki haftasını beklemek zorunda kalabilirsiniz tekrar kurabilmek için, bence kurabilen kursun bugün...
Peki hocam dün ben linkten indirdim ve dediğiniz gibi kurdum.Şimdi kararlı yazıyor. Nisan başında verdikleri kararlı sürümde bize otomatik yükseltme gelecek mi? Ya da serverdan indirip gene manuel mi yükselteceğiz?