Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

waww145

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
furkan
Cihazım
mi6
Konular
0
9.2.3.0 var hala bende herhanfi bir güncelleme gelmedi bana

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
9.2.3.0 var hala bende herhanfi bir güncelleme gelmedi bana

Güncelleme gelmeyen Global Stable/Kararlı herhangi bir sürüm kullananlar aşağıdaki şekilde güncelleme yapabilir halen:

v9.5.3.0 OCAMIFA kurulumu:

1- Aşağıdaki dosyayı telefonunuza indirin:

2- "Ayarlar / Telefon Hakkında / sistem Güncelleme" alanında sağ üstteki 3 noktaya basarak "Güncelleme Paketi Seç" seçeneğini seçerek indirdiğiniz dosyayı gösterin sistem otomatik kuracaktır.

3- Kurulum 5 dk. bile sürmüyor ama en az %30 şarj olsun.

4- Global Stable / Kararlı herhangi bir sürümden bu yöntemle direk update yapabilirsiniz normal şartlarda veriler silinmez.

mandufla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mandufla
Cihazım
mi 6
Konular
0
bu yayınlanan 9230 düzeltilmiş olan daha once bu sürümü yükleyenlere 9530 geldi
Hocam yanlış çıkarımda bulunuyorsunuz. Ben 9230 yüklemedim ve 9530 geldi. Cihazım 9220.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
Hocam yanlış çıkarımda bulunuyorsunuz. Ben 9230 yüklemedim ve 9530 geldi. Cihazım 9220.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Duzeltilmis olan bir surum bile olsa ben 9.2.3.0 yuklu olmama rağmen yine indirdim. Sonrasinda da 9.5.3.0 geldi. Ama 9.2.2.0 surumlerine de gelen var. Bence belli bir zaman araliginda actilar guncellemeyi kontrol eden aldi gibi birsey.

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Gecelik / Nightly gelen update'ler 12/24 saat gibi süreli gelir. Her kullanıcıya gelmez, v9.2.2.0 ya da v.9.2.3.0 da olmanız bunu etkilemez. Hangi sürümde olursanız olun gecelik update süresi dolmadan yukarıda verdiğim şekilde v9.5.3.0 kurabilirsiniz. Gerçi şu an bazı kullanıcılarda gecelik yerine kararlı yazıyormuş ama farketmez, kurulum aynı. Bu kısa sürede kurmazsanız Nisan ayının ilk iki haftasını beklemek zorunda kalabilirsiniz tekrar kurabilmek için, bence kurabilen kursun bugün...

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Gecelik / Nightly gelen update'ler 12/24 saat gibi süreli gelir. Her kullanıcıya gelmez, v9.2.2.0 ya da v.9.2.3.0 da olmanız bunu etkilemez. Hangi sürümde olursanız olun gecelik update süresi dolmadan yukarıda verdiğim şekilde v9.5.3.0 kurabilirsiniz. Gerçi şu an bazı kullanıcılarda gecelik yerine kararlı yazıyormuş ama farketmez, kurulum aynı. Bu kısa sürede kurmazsanız Nisan ayının ilk iki haftasını beklemek zorunda kalabilirsiniz tekrar kurabilmek için, bence kurabilen kursun bugün...
Peki hocam dün ben linkten indirdim ve dediğiniz gibi kurdum.Şimdi kararlı yazıyor. Nisan başında verdikleri kararlı sürümde bize otomatik yükseltme gelecek mi? Ya da serverdan indirip gene manuel mi yükselteceğiz?

mandufla

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mandufla
Cihazım
mi 6
Konular
0
Şu an indiriyorum. %42. Bakalım nasıl olacak. Eve geçince eşimin cihaza da bakayım. Hangi güncelleme var.

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Peki hocam dün ben linkten indirdim ve dediğiniz gibi kurdum.Şimdi kararlı yazıyor. Nisan başında verdikleri kararlı sürümde bize otomatik yükseltme gelecek mi? Ya da serverdan indirip gene manuel mi yükselteceğiz?

Tekrar bir daha geleni yüklemek zorunda kalmayacaksınız, Nisan başında zaten aynı sürüm gelecek. Olur da daha güncel bir sürüm gelirse ya da sonraki güncellemelerde sistem yine otomatik güncelleme yapacak herzamanki gibi...

oguzhan9541

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan Vata
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
v9.2.2.0 dan güncelledim. Hard reset atmama gerek var mı? Herhangi bir problemle karşılaşır mıyım?

Üst Alt