Arkadaslar yaklasik 1 ay once mi 6 128 gb lik telefon aldim telefonu actiktan sonra normal olarak mi 9 guncellemelerini falan yaptim ardindan telefonda kasma donma ve kendi kendine kapanma sorunu oldu telefonu delta servise yolladim sikintinin yazilimsal oldugunu söyleyip 8.2.2 yukleyip geri verdiler ve miu9 u yukleme dediler benim sorum boyle bir sikinti ile karsilasan baska bir arkadas daha vermi ve ne zamana kadar yuklemesek bide miu 9 yuklesem sevise yollamadan 8e donme ihtimalim varmi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var hocam tabiki. Bl kilidini açıp Mi Flash ile 8.2.2.0'a dönebilirsiniz, veya BL kilidini açmadan Xiaomi Tool ile de dönmeyi deneyebilirsiniz (Ben hiç Xiaomi Tool Programını kullanmadım tabi baştan belirteyim).
Miui 9'a geçin, baktınız sorun yaşadınız Global Beta'ya geçersiniz bu seferde.
[doublepost=1517650712,1517650658][/doublepost]
Hocam bende de donma kasma problemleri oldu ilk yüklediğimde. Fabrika ayarlarına dönüp tekrar kurulum yaptım düzeldi. Servisin söylediği de saçmalık. Ne demek Miui 9 yükleme ya. Siz yüklesenizde geri 8 e dönme var ama ben bilmiyorum. Forumda var sanırım.
Hocam servislerden fazlasını beklememek gerekiyor bana göre
Bilgi konusunda Teknosa çalışanından farkı yok bana göre Servislerin de. Herşeyi bilmesini beklemiyoruz tabiki ama, en azından elzem konular hakkında bilgi sahibi olsalar yetecek de. İşte...