Sohbet mi 6 4.5g hakkında

• Konbuyu başlatan Silinen üye 65171
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HasanFB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
19
telefonu takasladım hayırlısı olsun 1 aylık mate20 lite ile 350tl verdim üste
özellik bakımından mi 6 mate 20 lite dan daha iyi. ama 1 aylık telmiş hayırlı uğurlu olsun

S

Silinen üye 65171

Guest
yok ya mi 8 se den geçtim pişman oldum kamera ses ekran büyüklüğü için geride kalmış bir telefon işlemcisi yüksek sadece

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
yok ya mi 8 se den geçtim pişman oldum kamera ses ekran büyüklüğü için geride kalmış bir telefon işlemcisi yüksek sadece
O zaman geçmiş olsun hocam ancak sayenizde değiştirmeyi veya o modeli almayı düşünen arkadaşlar için bilgilendirme oldu.

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
mi 6 ile huawei takaslamak ne kadar saçma kusura bakma :)

S

Silinen üye 65171

Guest
mi6 abartılıyor 2-3 ay kullandım eziyet ile gerçekten ekran boyutu bile kullanmamaya yeter huawei iyi karşılaştırma yapmadım mate 20 lite daha güzel geldi yazılım olarak temiz ve güzel

LegalWeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
61
mi6 abartılıyor 2-3 ay kullandım eziyet ile gerçekten ekran boyutu bile kullanmamaya yeter huawei iyi karşılaştırma yapmadım mate 20 lite daha güzel geldi yazılım olarak temiz ve güzel
valla dostum bende mi note 3 var cayır cayır telefon mi 6 dan işlemci olarak düşük ama çok memnunum bizim arkadaşta p20 lite var param olsa direk değiştiririm diyor

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Mi 6 gibi bir cihazın abartıldığını söyleyip, üstelik kullanım tecrübesini eziyet olarak nitelenmesi mi yoksa orta segment bir cihazın daha iyi olduğunun iddia edilmesi mi?
Neresinden bakılırsa bakılsın içi boş, maksatlı ve gayri ciddi bir yaklaşım.

S

Silinen üye 65171

Guest
o zaman güle güle kullan kardeşim amiral gemini 5-6 yıllık iphone 5s görünümlü 5.15 inçlik sesi çıkmayan yazılımda sürekli hatalar veren kamerası kötü olan telefonunu. sanki uzaya araç göndereceksiniz işlemci işlemci diye yırtınıyonuz 10 yıllık tasarım bile kullanmamaya yeter. mi 6 kullanıyon diye abartıp dur övmeye çalış ben kullandım ve hiç sevmedim kişisel görüştür bu

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
arkadaslar bu kullanım ve zevk meselesı eşime mate 20 lite aldım baktım guzel telefon içerik zenginliği olan bir cep bendede mi 6 var memnunum ekran boyutu buyuk sevmedıgım ıcın mi 6 her konuda işimi fazlasıyla göruyor, bu yuzden arkadasım mate 20 lite alarak iyi yapmış mi 6 yıda satmakla hata etmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi, telefonları çok guzel ama tek sevmedıgım yanı içerikte reklam barındırması tamam reklamları ayarlardan kapatıyorum ama cok nadirde olsa yıne cıkıyor bu reklamlar,

sahinsah52

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Sadece tasarıma göre Telefon alan bile mi6 kullanabilir ama zevk meselesi. Mi6 gibi telefona bir sürü eleştiri yapıp orta segment bir telefonu öven biriyle zaten münakaşaya girilmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt