Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi6 abartılıyor 2-3 ay kullandım eziyet ile gerçekten ekran boyutu bile kullanmamaya yeter huawei iyi karşılaştırma yapmadım mate 20 lite daha güzel geldi yazılım olarak temiz ve güzel
mi6 abartılıyor 2-3 ay kullandım eziyet ile gerçekten ekran boyutu bile kullanmamaya yeter huawei iyi karşılaştırma yapmadım mate 20 lite daha güzel geldi yazılım olarak temiz ve güzel
valla dostum bende mi note 3 var cayır cayır telefon mi 6 dan işlemci olarak düşük ama çok memnunum bizim arkadaşta p20 lite var param olsa direk değiştiririm diyor
Mi 6 gibi bir cihazın abartıldığını söyleyip, üstelik kullanım tecrübesini eziyet olarak nitelenmesi mi yoksa orta segment bir cihazın daha iyi olduğunun iddia edilmesi mi?
Neresinden bakılırsa bakılsın içi boş, maksatlı ve gayri ciddi bir yaklaşım.
o zaman güle güle kullan kardeşim amiral gemini 5-6 yıllık iphone 5s görünümlü 5.15 inçlik sesi çıkmayan yazılımda sürekli hatalar veren kamerası kötü olan telefonunu. sanki uzaya araç göndereceksiniz işlemci işlemci diye yırtınıyonuz 10 yıllık tasarım bile kullanmamaya yeter. mi 6 kullanıyon diye abartıp dur övmeye çalış ben kullandım ve hiç sevmedim kişisel görüştür bu
arkadaslar bu kullanım ve zevk meselesı eşime mate 20 lite aldım baktım guzel telefon içerik zenginliği olan bir cep bendede mi 6 var memnunum ekran boyutu buyuk sevmedıgım ıcın mi 6 her konuda işimi fazlasıyla göruyor, bu yuzden arkadasım mate 20 lite alarak iyi yapmış mi 6 yıda satmakla hata etmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi, telefonları çok guzel ama tek sevmedıgım yanı içerikte reklam barındırması tamam reklamları ayarlardan kapatıyorum ama cok nadirde olsa yıne cıkıyor bu reklamlar,
Sadece tasarıma göre Telefon alan bile mi6 kullanabilir ama zevk meselesi. Mi6 gibi telefona bir sürü eleştiri yapıp orta segment bir telefonu öven biriyle zaten münakaşaya girilmez..