Yardım Mi 6 11.0.6

Lixard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Daha önce hiç rom kurmadım hangi romu kurmalıyım ve nasıl kurabilirim
Xaomi'nin sitesinden indirdiğin mi 6 global stock romunu.Telefonunu ses kısma ve power butonuna basarak fastboot moda aldıktan sonra mı flash programı ile flashlayacaksın.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ek bilgi olması açısından...
Mi6 larda ARB yok hocam. Yani, gönül rahatlığı ile sürüm düşürülebilir.
Hatırlatma ve bilgilendirme için, teşekkür ederim Hocam. Sürüm düşürme denilince, ilk önce ARB parlıyor, diğer etmenler flulaşıyor, bende :)

Sercany99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Mi 6
Konular
3
PC sürücülerinizi kontrol edip, Buradan veya Forumun üst çubuğundaki "Araçlar" sekmesinden sürücüleri indirebilirsiniz. Telefondan USB hata ayıklama açık mı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca sürüm düşürmeden önce Anti Rollback(ARB) kontrolünü yapmakta fayda var.
teşekkürleer denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xaomi'nin sitesinden indirdiğin mi 6 global stock romunu.Telefonunu ses kısma ve power butonuna basarak fastboot moda aldıktan sonra mı flash programı ile flashlayacaksın.
bağlanmıyo pc ye

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
teşekkürleer denedim

bağlanmıyo pc ye
Bağlanmada PCnin İntel işlemcili, 64 bit windows ve USB 2 port olmaması sorun çıkarıyor genellikle. Ayrıca farklı Mi flash versiyonlarını da bir deneyin.

Sercany99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Hızlı şarj oluyor PC de okuyor bende ama dediğiniz gibi şarjı içiyor resmen ben de lineageos 17.1 geçmeyi düşünüyorum official çıkınca.

Herşeyi karanlık yaptım duvar kağıtlarına varana kadar karanlık modu da karanlık mod yaptım ona rağmen 1.5 saatte sadece internette gezindim Instagram,Chrome vs %70 şarjım kaldı.
telefonun bootloader kilidi açık olunca sertifakalar devre dışı kalabiliyomuş senin telde bootloader kilidi açık mı?

Lixard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
telefonun bootloader kilidi açık olunca sertifakalar devre dışı kalabiliyomuş senin telde bootloader kilidi açık mı?
Evet açık sertifika konusunda bir sıkıntı yaşatmadı yaşatırsa netflix te yaşatır ama mı 6 ekranı zaten l1 ekrana sahip olmadığı için bootloader kapalı olsa bile HD izleyemezsin şu ana kadar hiç bir uygulamada sıkıntı çıkarmadı bana bootloader.

Üst Alt