Yardım mi 5x twrp ile silmeden guncelleme yapmak

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
54
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu v9.5.3
Telefon Modeli
mi 5x
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaslar daha önce yapmıştım ama emin olmak için soruyorum eşimin telefonu slinirse bilgiler boşanma sebebi olur:)

twrp ile daha önce eu romu miui 9.0 dan 9..5.3 e yukseltmiştim şimdi forma bakıyorum twrp versiyonunu hatalı kullanımdan dolayı falan çökertmişler v10 kurulumunda
-tavsiyede edermisimiz v10 a yukseltme konusunda etmezseniz nedenleri yazarsanız sevinirim
-ben miui v10 a telefonu silmeden yukseltirken nelere dikkat etmeliyim.mesela hafızanın %98 i dolu sıkıntı olurmu bu
-ve twrp yuklu ama silmeden guncelleme işlemlerini kısaca hatırlatırsanız çok sevinirim

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
arkadaslar daha önce yapmıştım ama emin olmak için soruyorum eşimin telefonu slinirse bilgiler boşanma sebebi olur:)

twrp ile daha önce eu romu miui 9.0 dan 9..5.3 e yukseltmiştim şimdi forma bakıyorum twrp versiyonunu hatalı kullanımdan dolayı falan çökertmişler v10 kurulumunda
-tavsiyede edermisimiz v10 a yukseltme konusunda etmezseniz nedenleri yazarsanız sevinirim
-ben miui v10 a telefonu silmeden yukseltirken nelere dikkat etmeliyim
-ve twrp yuklu ama silmeden guncelleme işlemlerini kısaca hatırlatırsanız çok sevinirim

Taban değişimlerinde cihazı sıfırlamak oluşabilecek muhtemel hataların önüne geçmek için çok önemli.Gerçekten bu güncellemeyi yapmak istiyorsanız tüm verilerinizi yedekleyip cihazı sıfırlayıp temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

TWRP geliştirmesi çok yok cihaz için muhtemel çökme problemi yaşatma riski yüksek.

Son düzenleme:
Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bir çılgınlık yapıp ben bu topa gireceğim diyorsanız.

En güncel rom :

MIUI 10 desteklediği idda edilen TWRP :

Romu ve TWRP dosyasını dahili hafızaya kopyalayın.

Wipe bölümünde resimdeki bölümleri işaretleyin ( Tüm veriler silinecektir. )

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sonrasında indirdiğiniz rom dosyasını install menusü üzerinden yükleyin.( İşlem Bitince cihazı kesinklikle yeniden başlatmayın siyah ekranda kalırsınız ! )

Geri tuşu ile yeniden install menüsüne dönüp imaj yükle kısmından hafızaya attığınız twrp dosyasını seçip yükle tuşuna basın. ( Önünüze gelecek listeden Recovery kutucuğunu işaretleyin)

Cihazı yeniden başlatın

Eğer aksilik olmaz ise cihaz sorunsuz açılacaktır.

Yinede bu kadar yüklü dolu bir cihazda bu işe girmenizi tavsiye etmem.

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
54
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce yuklemiştim ama şimdi dediğiniz gibi hiç topa girmeyeyim :) miui10 bela sanırım :) çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için

Oyla:
Üst Alt