Yardım Mi 5'ten Twrp ile dosya kurtarma

ykohen17

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Mi5
Konular
4
merhabalar. telefonum sabah mi logosu ekranında kaldı ve açılmadı. facebook grubundan arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular fakat ben twrp ile nasıl dosyalarımı kurtaracağımı anlamadım. acaba yardımcı olabilecek biri var mı?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazı twrp deyken bilgisayara bağlayın, telefon bilgisayarımda görünecektir. İçine girip dosyalarınızı görebilir, kopyalayabilirsiniz.

Oyla:

ykohen17

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Mi5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı twrp deyken bilgisayara bağlayın, telefon bilgisayarımda görünecektir. İçine girip dosyalarınızı görebilir, kopyalayabilirsiniz.
twrp'yi telefon içinden mi yapacağız? öyleyse maalesef telefon açılmıyor fakat bilgisayardan nasıl twrp'nin dosya alma moduna gireceğimi bilmiyorum

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
twrp'yi telefon içinden mi yapacağız? öyleyse maalesef telefon açılmıyor fakat bilgisayardan nasıl twrp'nin dosya alma moduna gireceğimi bilmiyorum
Cihazın sea açma ve güç tuşlarına basılı tutun eğer kuruluysa twrp açılır. Usb kablo takmaktan başka yapacağınız birşey yok flash bellek bağlanmış gibi dosya alıp atabilirsiniz.

Oyla:

ykohen17

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Mi5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu an bu ekranda. bir de twrp yapmadan önce bootloader kilidini açmak gerekir mi ya da bootloader kilidi açılınca ne işe yarar?

Ekli dosyalar

• Unlock-Redmi-Note-3-Bootloader.jpg
    Unlock-Redmi-Note-3-Bootloader.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
şu an bu ekranda. bir de twrp yapmadan önce bootloader kilidini açmak gerekir mi ya da bootloader kilidi açılınca ne işe yarar?
Twrp kurulu değil cihazda. Bl kilidini açmadan twrp kurulamaz. Şuan cihazınız hiçbir şekilde açılmıyor ve bootloader kilitli mi? Dosyaları mı kurtarmak istiyorsunuz? Özelden ulaşın, cihazı göndermeniz halinde dosyalarınızı kurtarabilir ve cihazı hayata döndürebilirim.

Oyla:

Enes.dinc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Twrp kurulu değil cihazda. Bl kilidini açmadan twrp kurulamaz. Şuan cihazınız hiçbir şekilde açılmıyor ve bootloader kilitli mi? Dosyaları mı kurtarmak istiyorsunuz? Özelden ulaşın, cihazı göndermeniz halinde dosyalarınızı kurtarabilir ve cihazı hayata döndürebilirim.
Merhabalar aynı durum benim telefonumda da var yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:
Üst Alt