Yardım Mi 5s yardım

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Merhaba arkadaşlar screenshot yani ekran görüntüsü almak istediğimde tuş yardımı ile alamıyorum.Ses kısıp açma tuşuna ve ekran uyandırma tuşuna bastığımda almıyor. Mi 5s te acaba yazılımsal olarak böyle bir sorun mu var çünkü bildirimlerin yanındaki geçişler sekmesinden ekran görüntüsü al dediğimde alıyor ama tuşlar ile alamadım yanlış mı yapıyorum acaba. Birde ekran kilitli iken home tuşuna uzun süre basınca el feneri yanıyormuş o da olmuyor.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Ses kısma ve güç tuşu aynı anda ekran görüntüsü almana olanak sağlıyor en azından bende öyle home tuşuna gelince ayarlardan atama yapabiliyorsun ama seçeneklerde fener varmı bilmiyorum denemelisin selametle

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun yaklaşık 3 saniye kadar ekran görüntüsü alabilirsiniz, ekran kilitli iken el feneri için ve ekran görüntüsü için en kolay yapabileceğiniz size tavsiyem Ayarlar>Ek ayarlar>Hızlı erişim bunu aktif edin ve eklemek istediğiniz kısayolları buraya ekleyin örneğin el feneri ve kilit ekranında göster seçeneğini aktif edin. Çok kullanışlıdır.

Oyla:

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Ses kısma ve güç tuşu aynı anda bir süre basılı tutuyorum malesef ekran görüntüsü almıyor bende. MİUİ global 8.0 Kararlı sürümü yüklü. Bu özelliği aktif etmem gereken bir yer mi var acaba.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Ses kısma ve güç tuşu aynı anda bir süre basılı tutuyorum malesef ekran görüntüsü almıyor bende. MİUİ global 8.0 Kararlı sürümü yüklü. Bu özelliği aktif etmem gereken bir yer mi var acaba.
Bu ayarı aktif edebileceğiniz bir yer yok bu kendi sabit özelliğidir. Çalışmaması ilginç doğrusu. Eğer bu işe yaramıyor hızlı erişimi etkinlestirmenizi tavsiye ederim çok kullanışlı.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Önce Ses kısma tuşuna sonra Güç tuşuna birlikte basarsanız, 1-2 saniye içinde istediğiniz SS'yi alacaktır....

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

MHG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Hayri
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
5
Ayarlar>Ek Ayarlar>Ekran Görüntüsü

Üç parmakla kaydırmayı tavsiye ederim bende.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek ayarlarda ekran görüntüsü sekmesi yok ki bende. galiba bu yazılımla alakalı birşey

Oyla:

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Telefonun tuşlarından en solda, açık uygulamarı gösteren tuşa ve ses kısmaya aynı anda bastığınızda da ekran resmi alıyor arkadaşlar. Bilginize.

Oyla:

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Telefonun tuşlarından en solda, açık uygulamarı gösteren tuşa ve ses kısmaya aynı anda bastığınızda da ekran resmi alıyor arkadaşlar. Bilginize.

Çok teşekkürler bu şekilde yapınca oldu.Galiba aynı rom kullanıyoruz.Başka bildiğiniz böyle kısayollar var mı? Home tuşuna uzun süre basınca el feneri diyor o oluyor mu?

Oyla:
Üst Alt