Yardım Mi 5s Telefon Sinyal Sıkıntısı

• Konbuyu başlatan ETG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 1K

ETG

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
8
Arkadaşlar öncelikle foruma yeni üye oldum uzun süredir xiaomi telefonları kullandım 1.5 ay önce de mi 5s telefonumu aldım global 8.0.3 sürümüyle kullanıyorum telefon sinyali sürekli yarıda duruyor ara ara sinyal tamamen kopuyor, sinyal varken arama mesaj gönderme yapamıyorum birini aradığımda karşı telefon hiç çalmadan açılıyor gibi oluyor bana çağrı geldiğinde de ne benim sesim gidiyor ne karşıdakinin sesi geliyor bu sıkıntı neden kaynaklı olabilir? Ankara'da merkezde yaşıyorum vodafone hat kullanıyorum hattın çekmemesi gibi bir durum olacağını sanmıyorum sürümle alakalı bir şey olabilir mi bu sıkıntı nasıl çözülür? Şimdiden teşekkürler,

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihaz resmi kayıtlı mı yoksa malum yöntemle mi imei atıldı? Başka bir romla denediniz mi? Başka hatla denediniz mi?

Oyla:

ETG

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz resmi kayıtlı mı yoksa malum yöntemle mi imei atıldı? Başka bir romla denediniz mi? Başka hatla denediniz mi?
Malum yolla imei kaydı yapılmış cihaz başka hatla denemedim ama çin romuyla kullanmıştım kısa bir süre o zaman sıkıntı olmamıştı hiç ama kısa bir süre kullanmıştım sorun için ne kadar dayanak olur bilemiyorum

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Malum yolla imei kaydı yapılmış cihaz başka hatla denemedim ama çin romuyla kullanmıştım kısa bir süre o zaman sıkıntı olmamıştı hiç ama kısa bir süre kullanmıştım sorun için ne kadar dayanak olur bilemiyorum
Başka hatla ve romla denemeler yapınız, malum yöntemle kayıt yapılırken de sorun çıkmış olabilir.

Oyla:

ETG

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
8
İkinci imei kaydı yok telefonda ama bir de öyle sıkıntı var ben o şekilde denerim ama bir süre sonra ikinci hattı kullanılamaz olacak

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
benimde imei kayit ettirmistim 5 ay once
dun mesaj geldi kayitsiz diye kayit istanbulda nerede yaptirabilirim guvenilir birisi lazim tekrar kapanmasin diye

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İkinci imei kaydı yok telefonda ama bir de öyle sıkıntı var ben o şekilde denerim ama bir süre sonra ikinci hattı kullanılamaz olacak

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha iyi hocam. Üzerinde oynanmamış olan kart slotuna takıp o şekilde deneyin. Eğer düzgün çalışıyorsa sıkıntı IMEI yazılırken olmuştur. Hatta sonucu bana da haber verirseniz sevinirim. Eğer sıkıntı imei değiştirirken olmamışsa boş yere bir daha değiştirmekle uğraşmam beraberce başka çözüm yolları ararız :)

Oyla:

ETG

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
8
Daha iyi hocam. Üzerinde oynanmamış olan kart slotuna takıp o şekilde deneyin. Eğer düzgün çalışıyorsa sıkıntı IMEI yazılırken olmuştur. Hatta sonucu bana da haber verirseniz sevinirim. Eğer sıkıntı imei değiştirirken olmamışsa boş yere bir daha değiştirmekle uğraşmam beraberce başka çözüm yolları ararız :)
Tamamdır denemeye başlıyorum haber veririm :)

Oyla:

ETG

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
8