Yardım mi 5s Sürüm: 7.5.19 (MIUI8), developer ROM çıktı.

gauss_34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fuat önder
Cihazım
mi4/lte
Konular
2
mi 5s Sürüm: 7.5.19 (MIUI8), developer ROM çıktı. yükleyen ve deneyen varmı arkadaşlar.

EntelFare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
7
Arkadaşlar indirdim fakat yüklemedim. Bir sorum olacak. Arkadaşım 8.0.3 Global Stabilden direk olarak güncelleme kısmından güncelleme paketini seçerek Global Beta sürümünü yükledi. Henüz sorun olmadığını çok daha stabil çalıştığını söyledi. Sorum şu Ben bu TWRP Flash vs anlamıyorum. Arkadaşımın yüklediği şekilde veya TWRP Flash vs. bu şekilde yükleme arasında bir fark yok değil mi? Sonuçta ROM aynı ROM

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Arkadaşlar indirdim fakat yüklemedim. Bir sorum olacak. Arkadaşım 8.0.3 Global Stabilden direk olarak güncelleme kısmından güncelleme paketini seçerek Global Beta sürümünü yükledi. Henüz sorun olmadığını çok daha stabil çalıştığını söyledi. Sorum şu Ben bu TWRP Flash vs anlamıyorum. Arkadaşımın yüklediği şekilde veya TWRP Flash vs. bu şekilde yükleme arasında bir fark yok değil mi? Sonuçta ROM aynı ROM
Fark yok kardeş eğer arkadaşın yüklemiş ve sorun yaşamamış ise sende yükle,yükleme işlemi bittikten sonra telefonu kapat tekrar aç.

Oyla:

gauss_34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fuat önder
Cihazım
mi4/lte
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu rom android 7 midir. yoksa hala 6 mı.

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
romu yukledim suan icin bir hataya rastlamadim gayet sorunsuz
ozellikle performansi harika
batarya orta halli iyi
parmak izi cok iyi
genel olarak iyi rom

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
stableden developere gecis icin temiz kurulum gerekir yani herseyi silmeniz gerekli kardes

Oyla:

duygusuz58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
mi 5s
Konular
1
stableden developere gecis icin temiz kurulum gerekir yani herseyi silmeniz gerekli kardes
Bende global 8.0.3 vardı. Günceleme menüsünden dosyayı seçerek yükledim. Yüklerken herşey silinecek diye uyarı verdi. Tamam dedim. Ancak hiçbir şey silinmedi. Uygulamalar ayarlar herşey duruyordu.

Oyla:
Üst Alt