Fark yok kardeş eğer arkadaşın yüklemiş ve sorun yaşamamış ise sende yükle,yükleme işlemi bittikten sonra telefonu kapat tekrar aç.Arkadaşlar indirdim fakat yüklemedim. Bir sorum olacak. Arkadaşım 8.0.3 Global Stabilden direk olarak güncelleme kısmından güncelleme paketini seçerek Global Beta sürümünü yükledi. Henüz sorun olmadığını çok daha stabil çalıştığını söyledi. Sorum şu Ben bu TWRP Flash vs anlamıyorum. Arkadaşımın yüklediği şekilde veya TWRP Flash vs. bu şekilde yükleme arasında bir fark yok değil mi? Sonuçta ROM aynı ROM
Android 6, Android 7 sanırım 2 hafta sonra yayınlanacak.bu rom android 7 midir. yoksa hala 6 mı.
stableden developere gecis icin temiz kurulum gerekir yani herseyi silmeniz gerekli kardesArkadaşlar indirdim fakat yüklemedim. Bir sorum olacak. Arkadaşım 8.0.3 Global Stabilden direk olarak güncelleme kısmından güncelleme paketini seçerek Global Beta sürümünü yükledi. Henüz sorun olmadığını çok daha stabil çalıştığını söyledi. Sorum şu Ben bu TWRP Flash vs anlamıyorum. Arkadaşımın yüklediği şekilde veya TWRP Flash vs. bu şekilde yükleme arasında bir fark yok değil mi? Sonuçta ROM aynı ROM
Bende global 8.0.3 vardı. Günceleme menüsünden dosyayı seçerek yükledim. Yüklerken herşey silinecek diye uyarı verdi. Tamam dedim. Ancak hiçbir şey silinmedi. Uygulamalar ayarlar herşey duruyordu.stableden developere gecis icin temiz kurulum gerekir yani herseyi silmeniz gerekli kardes