- Adım
- Sehmuz
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 36
Cep telefonum ile tüm Wi-Fi yayınlarını görebiliyor ama bağlanamıyordum şifre hatası veriyordu. Ne yaptı isem düzelmedi. Delta Servisi aradım. Forumumuzda ki Delta Servis in çalışanları ile sohbet ettim ( Delta Servis 2 ) . Kendileri benimle sağolsunlar çok ilgilendiler ve yapmam gerekenleri adım adım söylediler. ve en son telefonumu dün Delta Servis e kargoladım ( Ücretsiz - Yurtiçi ile Anlaşmalılar ). Cep telefonsuz kaldık. Umarım kısa sürede hallolur ve sorun çıkarmazlar... Saygıdeğer Delta Servis 2 arkadaş çok ilgilendi saolsun benimle. Cihaz eline geçer geçmez beni bilgilendireceğini söyledi. Öncelikle buradan kendisine ve şahsının temsil ettiği firmaya çok teşekkür ederim ilgi alakaları için.... Birçok telefon markasına sahip oldum ancak bu kadar benimle ilgilenenler ile karşılaşmadım...
Cihaz ile ilgili yapılanları buradan siz değerli forumdaşlarım ile paylaşacağım. Sanırım minimum bir hafta telefonsuz kaldık
Cihaz ile ilgili yapılanları buradan siz değerli forumdaşlarım ile paylaşacağım. Sanırım minimum bir hafta telefonsuz kaldık