Yardım mi 5s sistem resetleme sorunu

foolishman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 5S
Konular
24
merhabalar,

bir kaç gündür az sonra bahsedeceğim problemle uğraşıyorum.

cihazı bir yıldan uzun süredir kullanıyorum. nova launcher yüklü ve hiç problem yaşamadım. sebebini anlamadığım bir şekilde cihaz sistemini resetliyor.

üst tarafta bulunan bar gidiyor ve 2-3 saniye sonra geri geliyor. önce uygulama kaynaklı sandım ancak başka uygulamalarda da aynı sorunla karşılaştım. nova launcher ile alakalı dedim ve normal sisteme geçtim yine aynı şey ile karşılaştım. son çare olarak buraya yazıyorum.

sistem resetleme derken cihaz reset atmıyor, sadece üst tarafta saat sarj wi-fi simgeleri bulunan bar yok oluyor ve geri geliyor.

daha önce karşılaşan var mı ?

şimdiden teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Tema kullanıyorsanız varsayılan temaya dönmeyi deneyebilirsiniz. system.ui'ye root yetkisi olmadan sadece temalar ile müdahale edebilirsiniz. Eğer temanız varsayılan tema olmasına rağmen aynı hatayı alıyorsanız ve cihazınızda root yetkisi varsa, bu yetkiyi kullanan uygulamaları kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Oyla:

foolishman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 5S
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaza farklı bir root yapmadım. direk satın aldığım gibi kullanıyorum. sadece nova launcher kullanıyorum. arka planda başka bir tema kurmuşum. onu kaldırdım şimdi deneyeceğim. cevabınız için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt