Yardım Mi 5s rom yüklenmiyor

uydu2005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uydu
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
7
Mi 5s 3/64 cihazimda epic rom kuruluydu. Yeni güncelleme yapmaya çalıştım ama olmadı ve ben bir şekilde cihaza komple reset attim. Suan global kararlı 9.5.2.0 kurulu. Twrp yukledim ve farklı romlar kurmaya calistim. Fakat yükle dediğimde hata veriyor. Mesela epic rom yüklemeye calistigimda twrp menüsünde İngilizce olarak yüklemeye çalıştığınız capricorn ama bu nagmifed gibi bişey yazıyor. Eu beta rom yüklemeye calistigimda ise bu sefer bu rom gemini diyor ve yine yuklemiyor. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Bu arada telefona daha önce birçok farklı rom yüklemistim

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
twrp yi nasıl guncelleyebilir
- Güncel twrp yi telefona kopyaladıktan sonra cihazı twrp ile başlatıp Install sekmesi içinden Install Image seçip telefona kopyaladığınız dosyayı seçip Recovery seçip flashlayın.
veya
- Telefonu fastboot modunda başlatıp aşağıdaki kodları girerek yükleyebilirsiniz.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img

fastboot boot recovery.img
- Twrp nasıl yükleneceği ile ilgli forumda gerekli anlatımlar mevcut, forum içinde arama yapabilirsiniz. 8=)

Diğer romlara geçmek için öncelikle global betada olmak lazım ya da onun firmwaresine sahip olmak lazım diye biliyorum
Öyle bir duruma gerek yok. drunk~~

Oyla:

uydu2005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uydu
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular