Soru Mi 5s Rom önerisi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Öncelikle herkese SelamunAleyküm 24 saatlik bir badire atlatmış durumdayız çin sunucularından oluşan sıkıntı yüzünden geçmiş olsun bu arada.

Twrp yükledim sıkıntının geçmiş olduğu vesile ile şükür.

Pil Performanslı iyi bir rom önerisi olan var mı şuan? bu konuda tecrübesi olan abilerim kardeşlerim hocalarımı sahneye davet ediyorum

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Bende şimdi epicromda gördüğüm hataları söyleyim. Wifi sinyali zayıfladığında bağlantı kopuyor çok saçma, global romdayken hiç kopma olmazdı. evin uzak noktasına gidiyorum 1 diş çekmeye başlıyor ve ara ara kopuyor wifi. 2.cisi, mi cloud senkronize ederken bazen takılı kalıyor.
Biz bu kafayla global beta ya gececegız gıbı duruyor hocam :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Biz bu kafayla global beta ya gececegız gıbı duruyor hocam :)

ben global beta 8.1.4 den geldim zaten. tamam hata yoktu ama şarj müthis çabuk bitiyordu. yani 4 saati bile göremiyordum telefonda. bence biz aosp tabanlı romlara geçelim :):) mesela resurruction remix tavsiye ediliyor.

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
ben global beta 8.1.4 den geldim zaten. tamam hata yoktu ama şarj müthis çabuk bitiyordu. yani 4 saati bile göremiyordum telefonda. bence biz aosp tabanlı romlara geçelim :):) mesela resurruction remix tavsiye ediliyor.
Kullanan bir babayiğite sormak lazım. RR bende gördüm herkes övüyordu. Aosp tabanlı romları yuklemek ıcın roota gerek var mı. Bide rom yuklerken twrp den ımzalama secenegıne tıkladım yuklemedı tik kaldırdım mıuıpro yu yukldı. Multırom da sıgnature yı tik yapıp yuklemıstım bı sorun cıkarmadı. Dolby atmos yuklemeye kalktım ımzalanamadı demıstı bende vazgecmıstım sıgnature secenegıne tıklamadan yuklenıyor o halde

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Kullanan bir babayiğite sormak lazım. RR bende gördüm herkes övüyordu. Aosp tabanlı romları yuklemek ıcın roota gerek var mı. Bide rom yuklerken twrp den ımzalama secenegıne tıkladım yuklemedı tik kaldırdım mıuıpro yu yukldı. Multırom da sıgnature yı tik yapıp yuklemıstım bı sorun cıkarmadı. Dolby atmos yuklemeye kalktım ımzalanamadı demıstı bende vazgecmıstım sıgnature secenegıne tıklamadan yuklenıyor o halde

Galiba dolby atmos root gerektiriyor, araştırmıştım ben bu konuyu. AOSP romları kurmak için root zorunlumu dediğin gibi üstadlara sormak lazım.

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Galiba dolby atmos root gerektiriyor, araştırmıştım ben bu konuyu. AOSP romları kurmak için root zorunlumu dediğin gibi üstadlara sormak lazım.
root zorunlu değil twrp yeterli

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
root zorunlu değil twrp yeterli

Pekı hocam bu ımza dogrulama secenegı ne ıcın var twrp de ınstall ederken

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Miuipro 8.1.11 beta Pil Performans izlenimlerim şöyle: 18 saat bekleme süresi 5 saatten fazla ekran süresi aldım.

Parmak izi okuyucu gayet iyı ve hızlı face id yok. Tek gördüğüm sorun. Ekran kilitleyince ekran kapanıyor acılıyor ve tekrar kapanıyor hızlı bir sekılde. Buda kucuk yazılımsal bir sorun.

superdestek ceylas
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:
Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Miuipro 8.1.11 beta Pil Performans izlenimlerim şöyle: 18 saat bekleme süresi 5 saatten fazla ekran süresi aldım.

Parmak izi okuyucu gayet iyı ve hızlı face id yok. Tek gördüğüm sorun. Ekran kilitleyince ekran kapanıyor acılıyor ve tekrar kapanıyor hızlı bir sekılde. Buda kucuk yazılımsal bir sorun.

superdestek ceylas

Eyvallah tşkler. Peki MiuiPro nun stabil versiyonunu kursak aceba? bu anladığım 8.1.11 son sürüm yeni çıktı, bazı sorunları olduğu söyleniyordu zaten. ben epic romda sadece wifi kopukluğuna uyuz oldum ve çok kötü benim için. şimdi değiştiriyorum romu. Eu stable deniycem birde.

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Eyvallah tşkler. Peki MiuiPro nun stabil versiyonunu kursak aceba? bu anladığım 8.1.11 son sürüm yeni çıktı, bazı sorunları olduğu söyleniyordu zaten. ben epic romda sadece wifi kopukluğuna uyuz oldum ve çok kötü benim için. şimdi değiştiriyorum romu. Eu stable deniycem birde.
Bende şimdi epicrom 8.1.11 yükledim test ediyorum bakalım

Oyla:

dracula_55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmed
Cihazım
Mi5S
Konular
10
Arkadaşlar merakla severek takip ediyorum sizi Efsane rom kuruyorsunuz.Ben şuan global stabil 9.1 kararlı sürümü kullanıyorum şarj çok kötü gidiyor.Askerdeyim şuan tuzla da şarj etme problemi olabiliyor bazen o yüzden bende batarya performans açısından iyi bir roma geçmek istiyorum.Okuduğum kadarıyla multiromda şarj iyi gidiyormuş ama bildirim sorunu varmış.Hem pil iyi giden hemde sorunsuz bi rom tavsiye edin de size zahmet kurayım.Çok bunalttı çünkü beni bu rom.70 şarj gözüküyor birden 60 lara düşüyor.şarj göstergesi stabil çalışmıyor buda beni yıprattı askerde. Şimdiden teşekkürler :)

Oyla:
Üst Alt