Yardım Mi 5s plus pil sorunu hk

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Cümleten selamın aleyküm hayırlı ramazanlar. mi5s plus kullanıyorum ve 9.5.2 global sürümü yüklü. Ancak pil performansından hiç memnun değilim. Pil performansı en iyi olan sürüm hangisidir? Bl kilidi açık olmadan yükleyebilir miyim? Factboot üzerinden mi yüklemem lazım. Şimdiden teşekkürler
Bu arada benim cihazın bl kilidi açık mı? Pek anlamıyorum. Eğer açıksa Custom rom yükleyebilirim.

EDİT:araştırma yaparken; miu sitesinden telefona uygun global romu indirim telefon içerisinde yer alan güncellemelerin indirildiği klasöre atıp telefon güncelleme ekranı sağ üstte nokta basarak yüklemenin yapılabileceği yazıyor. Doğru mu? Şimdiden teşekkürler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
hocam teli sıfır aldım bu forumdankı satiş yapan arkadaştan aldım zaten garantisi yok bu cihazın ama surekli telefon şarjda inanki bıktırdı artık. sonra aldıgımada çok pişman oldum geri iadesi yok. gidip bide garatili olanından aldım onun şarjı ıyı gidiyor xiaomi note 4 64/4. bu telefona mi5splusa yanı her turlu romu denedim butun uygulamarı çogunu kapatım bazılarını devre dişi bıraktım malesef telefon kapalı oldugu halde pil tuketetmeye devam eti. ben ömrümde boyle bir şeye ilk kez şahit oldum bu model sorunlu o yuzdende artık pek umursamadım bu forumda çogu kişilere yazdım sordum yuksek kaliteli bı batarya olurmu bu telefonlara kımse olumlu veya olumsuz cevap yazmayınca araştırdım en sonunda buldum aliexspress bu bataryadan şimdi çok memnumum gerçekten.herkese tavsıye ederim rahatlıkla.
Benim telefon yoğun (Bluetooth, wi-fi, otomatik parlaklık) kullanımda iyi götürüyor bir günü.

Bu arada sorununuzun çözülmesine sevindim hocam iyi günlerde kullanmanız dileği ile..

Oyla:

ekremusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Şoför
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Bende mi 5s plus için batarya aldım taktım ama ne telefon açıldı nede şarj oluyor sebebi ne olabilir bilgisi olan yazarsa memnun olurum. Iade sürem yarın doluyor geç kalmadan yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla

Oyla:

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Bende mi 5s plus için batarya aldım taktım ama ne telefon açıldı nede şarj oluyor sebebi ne olabilir bilgisi olan yazarsa memnun olurum. Iade sürem yarın doluyor geç kalmadan yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla
Eski bataryayı takınca şarj olup açılıyorsa telefon yeni aldığınız bozuktur. Soket tam oturuyor değil mi. Yerine

Oyla:

ekremusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Şoför
Konular
4
Eski bataryayı takınca şarj olup açılıyorsa telefon yeni aldığınız bozuktur. Soket tam oturuyor değil mi. Yerine

Eski batarya rom yüklerken bir anda bitti hiç çalışmıyor sonra bir batarya aldım nasıl olduysa yarım santim kısa geldi çalışıyordu telefon açılıyordu. Kısa olduğu için iade ettim yeni gelen batarya hiç tepki vermiyor. Olay kısaca böyle.

Oyla:

ekremusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Şoför
Konular
4
Cevap için teşekkür ederim arkadaşım malesef Konya Beyşehir'de yim. Bu bataryayı hemen iade edip yeni çareler arayacağım.

Oyla:

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Cevap için teşekkür ederim arkadaşım malesef Konya Beyşehir'de yim. Bu bataryayı hemen iade edip yeni çareler arayacağım.
Kargo ile gönderim yapar büyük ihtimalle.

Oyla:

ekremusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Şoför
Konular
4
Kargo ile gönderim yapar büyük ihtimalle.

Geç cevap verdim diyaliz şöförüyüm yoldan yeni geldim. Taniyorsaniz bir irtibata geçelim sağlam bir batarya lazım artık neredeyse telefonu parçalamak üzereyim.

Oyla:

bilimman

DRN
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
1
link atmak serbestmi bilmiyorum ama iphone gibi arkada iki küçük cıvata var telefondan onlar sokuldugunde on cam bir sert ucu keskın plastık yardımıyla cıkıyor pil kucuk bir kablo ile baglı yanı tanıdık bir tamircı yapsa daha iyi olur

Hocam çok güzel bir çözüm bulmuşsunuz. Ben de almak istiyorum ama kafamda bi kaç soru işareti var. Sonuçta orjinal batarya kullanmıyoruz bu marka bilindik kaliteli bi marka mı? Almak istiyorum fakat güvenirlilik konusuna önyargılı bakıyorum. Bu batarya beni üzer mi? Fazla şarj etsem vb durumlarda beni sıkıntıya sokar mı?

Oyla:

dreamby43

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
mi 5 s plus
Konular
4
Hocam çok güzel bir çözüm bulmuşsunuz. Ben de almak istiyorum ama kafamda bi kaç soru işareti var. Sonuçta orjinal batarya kullanmıyoruz bu marka bilindik kaliteli bi marka mı? Almak istiyorum fakat güvenirlilik konusuna önyargılı bakıyorum. Bu batarya beni üzer mi? Fazla şarj etsem vb durumlarda beni sıkıntıya sokar mı?

Ben yeni aldım kullanımı süper bir telefon batarya ömrü rahat 2 günü buluyor,zaten şarjıda hemen oluyor powerbank a bile gerek yok bu telefonda.
son güncelleme ile global 9.6.2.0 ile baya bi performans artışı oldu düşünmeden alın derim bu telefonu.

Oyla:

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Ben yeni aldım kullanımı süper bir telefon batarya ömrü rahat 2 günü buluyor,zaten şarjıda hemen oluyor powerbank a bile gerek yok bu telefonda.
son güncelleme ile global 9.6.2.0 ile baya bi performans artışı oldu düşünmeden alın derim bu telefonu.
Mi 5s plus a mı geldi 9.6.2.0

Oyla:
Üst Alt