Yardım Mi 5s Plus Parmak İzi Sorunu

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Arkadaşlar tam bir ay önce mi 5s plus aldım. önce kasadan çıt sesleri nedeniyle sorun yaşadım garantiye gönderdim yapıldı geldi.
Şimdiyse parmak izi sorunu olduğunu düşünüyorum genellikle parmak izim okunmuyor. tekrar deneyiniz dediklerini falan da yapıyorum en son artık şifre deseni ekranı geliyor nerdeyse her seferinde böyle bazen 2-3. denemede okuyor. ilk denemede okuduğu çok nadir oluyor elim kup kuru yeni yıkanmış, parmak izi üzeri silinmişken falan okuyor her seferinde parmak izi yerini sileceksem arkaya koymanın ne mantığı kaldı bunun?
ayrıca sensöre biraz fazla bastırdığım zaman da daha iyi okuduğunu fark ettim.
diğer arkadaşlarda da böyle benim gibi mi diye merak ediyorum?
Global 8.5.2.0 sürümü var cihazda

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Mi5s plus kullanmıştım ve hala kardeşim kullanıyor,parmak izi konusunda hiç sıkıntı yaşamadık forumda da yaşayan olduğunu duymadım.Umarım donanımsal değildir.Başka parmaklarla deneyin eğer hala sorun yaşıyorsanız garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin.

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5s plus kullanmıştım ve hala kardeşim kullanıyor,parmak izi konusunda hiç sıkıntı yaşamadık forumda da yaşayan olduğunu duymadım.Umarım donanımsal değildir.Başka parmaklarla deneyin eğer hala sorun yaşıyorsanız garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin.
Bi telefon alalım dedik başıma gelmeyen kalmadı :D telefon daha yeni bir aylık garantisi her şeyi duruyor ancak yeniden göndermesi falan bide kişiye göre değişken olabilecek bir sorun falan diyebilirler diye düşünüyorum

Oyla:

Gkpyusuf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
4
Bende de oluyor ara sıra en son parmak izimi silip tekrardan kaydettim fakat bi şeye dikkat et parmağını farklı yönlere çevirerek kaydettir hocam açarken de fazla bastırma parmağını hafif şekilde dokunursan kolay alıyor.Kolay gelsin

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Bende de oluyor ara sıra en son parmak izimi silip tekrardan kaydettim fakat bi şeye dikkat et parmağını farklı yönlere çevirerek kaydettir hocam açarken de fazla bastırma parmağını hafif şekilde dokunursan kolay alıyor.Kolay gelsin
Bende de tam tersi az basınca iyi almıyor

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Bilmiyorum alakası var mı ancak beş parmak izinin beşini de aynı parmağımı okuttum, şimdi hiç tekletmeden her seferinde açılıyor :D

Oyla:

AVK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AVK
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Bende Mi5s kullanıyorum. 4/32 . Parmak izi okuyucu çok iyi çalışıyor. Neredeyse hiç teklemiyor. Ayrıca benim el terleme problemimde var :)

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Bende Mi5s kullanıyorum. 4/32 . Parmak izi okuyucu çok iyi çalışıyor. Neredeyse hiç teklemiyor. Ayrıca benim el terleme problemimde var :)
hocam onlarda önde sanırım genelde üst yüzeyi temiz olur 5s plusta arkada olduğu için ter çok kalıyor üzerinde gözümüzün görmediği yer olduğu için sorun yaratıyor ultrasonik falan dediler iphone un normal parmak izi okuyucusundan farkı yok onda biraz daha bastırman gerekiyor sadece

Oyla:

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
parmak izi hiç okumuyor artık :D bir aylık telefonu bir ayda 2 kere garantiye göndercem beni mi buluyor hep anlamıyorum herkes xiaomi alır sorunsuz diye ben alırım beladan kurtulamam :D

Oyla:
Üst Alt