Sohbet Mi 5s Plus mı? Yoksa Note 5 Pro mu ?

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
kardeş ben olsam note 5 alırdım

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Mi note 3 almanızı tavsiye ederim. Yanlış cihazlara bakıyorsunuz. Birisi redmi serisi diğeri desteği kesilmiş amiral gemi. Mi note 3 işlemci, batarya ve kamera konusunda hem daha güncel hem daha yetenekli.
İki cihazı da kullanmamış biri olarak fazla kötüleyici bir mesaj olmamış mı bu :)

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
İki cihazı da kullanmamış biri olarak fazla kötüleyici bir mesaj olmamış mı bu :)
Ben olsam aynı fiyattaki a7 , j7 vs seri yerine eski olmasına rağmen galaxy s7 alırdım. Paranın yettiği amiral gemi alan pişman olmaz. S7 kamerası hala en yeni j serisinden iyi çeker, veya a serisi neyse işte. Hızı da daha yüksektir. Sd820 hala çok iyi.
Xiaomi de de bu böyle. Tüm mi serisi redmi den üstündür. 1-2 yıl yaşlı bile olsa mi serisi redmi den daha kaliteli malzeme yapısı ve üst donanıma sahip olarak üretiliyor. Maalesef bütün markalarda böyle. Bu nedenle ya mi note ya da mi almayı tavsiye ederim. Ha şu var ,j7 alacak kişiye de, git xiaomi nin en dandik aletini al daha iyidir diye de tavsiye ederim, o ayrı.

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Bugün mi 5s plus gold renk 4-64gb alındı,yarın elimde olur yorumlar için teşekkürler...

Üst Alt