Note 5 pro gibi bir cihaz varken 5s plus düşünmenizi gerektirecek sebep ne ola ki ? Destek görme bakımından da yeni ve güncel bir cihaz almak daha mantıklı. Ben tercihimi Note 5'den yana kullanırdım şahsen hocam.
İlk mesajınızda "arkadaşlar 250 Tl fark verip Note 5 almaya değer mi ? " diye bir cümle göremedim. Biz sizin belirttiğiniz telefonların fiyatlarını incelemiyoruz girip de hocam ekstradan. Sadece telefonlar hakkında yorum yaptım. Ayrıca evet 250 Tl verip Note 5 alırdım hem güncel hem de Mi5s Plus ile aynı segmentte olmadığı için.Sebep arada ki 250 tl fark ? Sen 250 tl fazla verip sırf güncel cihaz diye pro mu alırdın ?
İlk mesajınızda "arkadaşlar 250 Tl fark verip Note 5 almaya değer mi ? " diye bir cümle göremedim. Biz sizin belirttiğiniz telefonların fiyatlarını incelemiyoruz girip de hocam ekstradan. Sadece telefonlar hakkında yorum yaptım. Ayrıca evet 250 Tl verip Note 5 alırdım hem güncel hem de Mi5s Plus ile aynı segmentte olmadığı için.
Snap 821 olması benim için bir şey ifade etmiyor açıkçası. Ama işlemci bazlı düşünürseniz Mi5s plus alabilirsiniz. Desteği azalan bir cihazı kullanmak bir süre sonra sıkıntı yaratacaktır. Şahsi düşüncem tabiki ve Note 5 kullanıp memnun olduğum için öneriyorum , 5s Plus kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa daha rahat karar verebilirsiniz diye düşünüyorum.Sebep ne olaki dedin bende cevap verdim ? Sen sadece destek ve güncel bir cihaz olduğu için pro dedin ?