Sohbet Mi 5s Plus mı? Yoksa Note 5 Pro mu ?

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Her iki cihaz da 4-64 gb modeli ?
Özellikle her iki cihazı kullanmış arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim ?
Her iki cihazda sıfır.

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Tercihe göre değişir.
İşlemci bazında mi5s plus tokatlar
Ama note 5 pro da yeni bir cihaz ve ömrü daha var.
Ben olsam mi5splus alırdım

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Note 5 pro gibi bir cihaz varken 5s plus düşünmenizi gerektirecek sebep ne ola ki ? Destek görme bakımından da yeni ve güncel bir cihaz almak daha mantıklı. Ben tercihimi Note 5'den yana kullanırdım şahsen hocam.

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Note 5'in rakibi 5s plus olamaz bence.
5s plus eskiyor yavaş yavaş artık.

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 5 pro gibi bir cihaz varken 5s plus düşünmenizi gerektirecek sebep ne ola ki ? Destek görme bakımından da yeni ve güncel bir cihaz almak daha mantıklı. Ben tercihimi Note 5'den yana kullanırdım şahsen hocam.

Sebep arada ki 250 tl fark ? Sen 250 tl fazla verip sırf güncel cihaz diye pro mu alırdın ?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Sebep arada ki 250 tl fark ? Sen 250 tl fazla verip sırf güncel cihaz diye pro mu alırdın ?
İlk mesajınızda "arkadaşlar 250 Tl fark verip Note 5 almaya değer mi ? " diye bir cümle göremedim. Biz sizin belirttiğiniz telefonların fiyatlarını incelemiyoruz girip de hocam ekstradan. Sadece telefonlar hakkında yorum yaptım. Ayrıca evet 250 Tl verip Note 5 alırdım hem güncel hem de Mi5s Plus ile aynı segmentte olmadığı için.

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk mesajınızda "arkadaşlar 250 Tl fark verip Note 5 almaya değer mi ? " diye bir cümle göremedim. Biz sizin belirttiğiniz telefonların fiyatlarını incelemiyoruz girip de hocam ekstradan. Sadece telefonlar hakkında yorum yaptım. Ayrıca evet 250 Tl verip Note 5 alırdım hem güncel hem de Mi5s Plus ile aynı segmentte olmadığı için.

Sebep ne olaki dedin bende cevap verdim ? Sen sadece destek ve güncel bir cihaz olduğu için pro dedin ?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Sebep ne olaki dedin bende cevap verdim ? Sen sadece destek ve güncel bir cihaz olduğu için pro dedin ?
Snap 821 olması benim için bir şey ifade etmiyor açıkçası. Ama işlemci bazlı düşünürseniz Mi5s plus alabilirsiniz. Desteği azalan bir cihazı kullanmak bir süre sonra sıkıntı yaratacaktır. Şahsi düşüncem tabiki ve Note 5 kullanıp memnun olduğum için öneriyorum , 5s Plus kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa daha rahat karar verebilirsiniz diye düşünüyorum.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Yanlışım varsa düzeltin mi 5s plus xiaomi nin ilk çift kameralı telefonu sanırım? Bi ay kadar kullanma fırsatım oldu.hızı pili ve görüntüsü karizmatik harika bi cihaz.sadece kamerası daha iyi olabilirdi.onu satıp mi6 almıştım. 5s plus 5 pro ya göre biraz daha üst segment ama 5 pro nun da özellikleri yabana atılır cinsten değil tabiki.yeni nesil telefonu,kamerası ve bataryası daha sağlam 5s plus a göre.ayrıca hafıza kartı destekliyor 5pro.ben olsam 5s plus alırdım.bl kilidini açıp dilediğim sürümden dilediğim custom romu kurar keyfime bakarım. Bence aralarındaki tek fark 5pro nun kamerası biraz daha iyi ve hafıza kartı olayı.tercihim 5s plus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi note 3 almanızı tavsiye ederim. Yanlış cihazlara bakıyorsunuz. Birisi redmi serisi diğeri desteği kesilmiş amiral gemi. Mi note 3 işlemci, batarya ve kamera konusunda hem daha güncel hem daha yetenekli.

Üst Alt