Soru Mi 5s Plus Kullanan Arkadaşların Dikkatine

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Slm ben yaklasik 10 gundur mi 5s plus kullaniyorum ilkzamanlar cok begenerek aldim cihaz donanim olarak kusursuz ve yazilimda cok stabil ve guzel dusunulmu fakat beni cihazdan sogutan 5adet sorun var ve ciddi sorunlar
Yuksek depolama kapasitesi 6gb ram islemci performansi cok basarili pil performansi kusursuz
Ama gel gelelim sorunlara
1 vasatin altinda dokunmatik kalibrasyonu var bununla ilgili videoda cektim bildirim panelinde bile saga sola kaydirma sorunlu cok yavas ve parmaginizi 1 2 saniye basili tutmazsam asagi yukari gittigini zannediyor ve guncelleme ile ivedi olarak fix lenmesi gerekiyor
2.arkadaki 2ci kamera calistigini bile dusunmuyorum sanki goz boyama icin konulmus ne derinlik veriyor nede genis aci hatta odaklama icin bile fonksiyonu yok 2ci kamerayi parmaginizla kapattiginizda ayni kalitede resim cekiyor velhasil bu kamerayi destekleyen bir uygulamada yok
3.cihaz kulak cikisi cok dusuk ses veriyor ve buda yazilimla ilgili bir hata
4.cihazlarin yuzde 60 si bootloader kilitliykem edl moda gecmiyor buda unlock yapmadan gulobal rom yuklemenizi engelliyor ve mi bu unlock isini keyfe keder izin veriyor eger yeni bir kullanici iseniz 10 gunu gozden cikarin
5 eger bunlari goze aldiniz cihazi satin aldiniz ve unlak yaptiysaniz yukleyebileceginiz kararli diye yayinlanan tek bir global rom var oda v8.0.1.0 ve bu romda neredeyse beta
Bu bahsetdiklerim ve saymadigim bir suru hata var ve herhangibi baska ne custom nede orjinal rom var global olarak ve guncellemede almiyor feedback te verdim mi globaldede paylastim herhangibi cozum sunulmadi

Sonuc olarak Kisisel fikrim amiral gemisi bir telefonu bukadar sahipsiz birakmak xiominin hatasi ve ben bu bu cihazdan sogudum ve satmaya karar verdim alacak arkadaslarada tavsiye etmem mi5 fiyat olarak cok daha ucuz olmasina ragmen destegi cok daga fazla herkeze iyi forumlar

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halit21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halit
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
14
hocam kamera performansı nasıl?
memnun musunuz?

Aslında çok ahım şahım bir kamerası yok ama idare eder. Tabi biraz da kullanmaya ilgili ben bazen çok güzel çekebilir ken bazen kötü çıkıyor galiba kamera ayarlarından

eCCoMaNiA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Bir ekleme de ben yapayım çift kameralı olan mi5s plus daki kameraların biri siyah beyaz çekiyor diğeri ise renkli, ayarlardan dual seçeneğini çekerseniz ikisi ile birlikte çekip hdr+ ya yakın bir renk paletine ulaşabiliyorsunuz yada siyah beyaz modunda çekerseniz gerçek siyah beyaz sensor ile çektiğiniz için düşük ışıkta daha iyi performans sağlıyor.

Üst Alt