Hocam 5s plus kullanıyordum 5s kadar sıkıntılı değildi wifi çekim gücü düşüktü saç baş yoldurtuyordu aslında satmaya niyetim yoktu çok iyi teklif geldi bana sadece topu kaleye atmak kaldıHayırlı olsun hocam MI 5s biraz problemi cihazdı umarım Note 6'da problem yaşamazsınız
İlk konu başlığı " Redmi Note 6 Pro"ya Mı 10 ne zaman gelir ?
Hayırlı olsun...
Hocam aynı cihaz bende de var. 5S Plus. Gelen teklif neydi öğrenme şansım var mı ?Hocam 5s plus kullanıyordum 5s kadar sıkıntılı değildi wifi çekim gücü düşüktü saç baş yoldurtuyordu aslında satmaya niyetim yoktu çok iyi teklif geldi bana sadece topu kaleye atmak kaldı
Bilgisayar başında olduğumda yapar tekrar yazarım hocamHayırlı olsun merak ettiğim bir husus var. Cihazda rollback koruması var mı merak ediyorum cihazı fastboot moda alıp komut isteminden "fastboot getvar anti" yazabilir misiniz ?
1500 TL'ye sattım hocam. Umarsızca ağzımdan çıktı alıcı da kabul etti Allah var temiz cihazdı ekran filmli ve kılıflı kullanıld. Sizin 5s plusta wi-fi çekim gücünde düşüklük var mı?Hocam aynı cihaz bende de var. 5S Plus. Gelen teklif neydi öğrenme şansım var mı ?
Çok teşekkür ederim hocamHayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın
Bilgisayar başında olduğumda yapar tekrar yazarım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1500 TL'ye sattım hocam. Umarsızca ağzımdan çıktı alıcı da kabul etti Allah var temiz cihazdı ekran filmli ve kılıflı kullanıld. Sizin 5s plusta wi-fi çekim gücünde düşüklük var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim hocam
Guncel fiyat konusunda --SEFA-- hocam Bilgi verecektir. Kendisine ulaşabilirsiniz. Ben 5s plus in sadece wifi çekim gücünden muzdariptim onun haricinde gerçekten memnundum. Hazır alıcı bulmuşken kaçırmak istemedim.Biz bu cihazi almak icin nerden nasil alacagiz fiyat nedir birde. Bende mi 5s plus kullaniyorum wifi de pek sorun yaşamadim . Normaldi cekimi. Ayrica 1300 alacak vardi ben telfon dan vaz gecemedim cok memnunum