Yardım Mi 5s Plus Google Play Sorunu

okkesilikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş
Cihazım
Rd Note 12 Pro
Konular
8
Google play sürekli indirme hatası veriyor Error 492 farklı romlar denedim ikisindede aynı normalde bu hataya önerilen önbellek ve veri temizleme işlemlerini yaptım ama düzelmedi bazı programları yüklüyor ama çoğuna bu hatayı veriyor Denediğim romlar 8.5.2.0 ve xiaomi.eu sitesinden Romu

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Bunu deneyin arkadaşlar.5s plus kullandığım zamanlar bende google play sorunuyla karşılaştım ve bu eski sürümü kurunca çalıştım.kurmadan önce google play i kaldırın yada verileri önbelleği komple silin sonra bunu kurun teli kapatıp açın eminim ki çalışacaktır.eğer çalışırsa da otomatik olarak güncellemeyin bu sürümü

Oyla:

okkesilikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş
Cihazım
Rd Note 12 Pro
Konular
8
7.5.25 de işe yaramadı ve play store eski sürüme güncelleme de işe yaramıyor çözüm yok 492 hatasi

Oyla:

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum. Telefonumu alalı 2 gün oldu. Bende de aynı yükleme hatası olunca bir önceki sayfada verilen güncellemeyi telefonuma kurdum. Ne olduysa ondan sonra oldu. Telefon açılır açılmaz sürekli hiç ara vermeden şu maalesef durdu bildir bu durdu bildir diye uyarı yazıları çıkıyor. Okadar çok ve hızlı çıkıyor ki telefonunun içinde istediğim yere gitmek imkansız oluyor. Ben çok fazla bu işlerden anlayan biri değilim. Güncellemeyi yenilemeyi kaldırmay intrenetten telefona reset atmayı herşeyi araştırdım. Çözüm bulamadım. Şimdi eski bir sürümü yüklemeyi deneyeceğim. Saatlerdir uğaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Telefon numaramı buraya yazmıyorum ama yardımcı olabilecek olanlara özelden yollayabilirim. İyi akşamlar.

Oyla:

okkesilikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş
Cihazım
Rd Note 12 Pro
Konular
8
Arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum. Telefonumu alalı 2 gün oldu. Bende de aynı yükleme hatası olunca bir önceki sayfada verilen güncellemeyi telefonuma kurdum. Ne olduysa ondan sonra oldu. Telefon açılır açılmaz sürekli hiç ara vermeden şu maalesef durdu bildir bu durdu bildir diye uyarı yazıları çıkıyor. Okadar çok ve hızlı çıkıyor ki telefonunun içinde istediğim yere gitmek imkansız oluyor. Ben çok fazla bu işlerden anlayan biri değilim. Güncellemeyi yenilemeyi kaldırmay intrenetten telefona reset atmayı herşeyi araştırdım. Çözüm bulamadım. Şimdi eski bir sürümü yüklemeyi deneyeceğim. Saatlerdir uğaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Telefon numaramı buraya yazmıyorum ama yardımcı olabilecek olanlara özelden yollayabilirim. İyi akşamlar.

Kardeş şu an çözümü yok aşağıda vereceğim linkteki romu indir kur google play store çalışıyor ama android sürümü 6.0 MIUI Sürümü 8.37
bir sıkıntı olursa bana yaz özelden

Oyla:

okkesilikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş
Cihazım
Rd Note 12 Pro
Konular
8
tcivelek61 eğer sürekli hata verip sana bişey yaptırmıyorsa fastboot modunda yükleme yapabilirisin ya da TWRP kuruluysa telefonu kapatıp Kurtarma modunda başlatıp sıfırdan rom kurabilirsin

Oyla:

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Telefonum ökkeş beyin yardımlarıyla düzeldi. Kendisine buradan da tşiekkür eder herkese iyi geceler dilerim.

Oyla:

manda

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cagrı
Cihazım
mi5s
Konular
0
Hocam anlamadım valla ne dediğini :)
:) mi 5s model telefonumun google play uygulama ındırme sorunu var 492 ve tek çüzum olarak elımde ROM denılen seyı kurmak kaldı ama ROM kurmadan ROOT dedıklerı seyı telefona atmamız gerekıyormus aslı varmıdır yokmudur .) veya bu konuda bana nasıl yardımcı olabılırsınız telefonu kırıcam :))

Oyla:
Üst Alt