- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 295
Kapanan bir şey yok orada...Siz Kurulumun üzerine tıklayın sadeceDosya kapanmış
Kapanan bir şey yok orada...Siz Kurulumun üzerine tıklayın sadeceDosya kapanmış
Oradaki Link sizinle alakalı değilki zaten....orayı size bildirmemin sebebi, nasıl kurulacağını göresiniz diye....Buradaki yükleme linki kalkmış. Hanım düzeldi beye dönebilirsin kardeş
Kapanan bir şey yok orada...Siz Kurulumun üzerine tıklayın sadece
Hmm tamamOradaki Link sizinle alakalı değilki zaten....orayı size bildirmemin sebebi, nasıl kurulacağını göresiniz diye....
Siz aşağıdaki Linkten capricorn u indirip, kuracaksınız....
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1gb indiriyor. Telefon daki herşeyi yedeklememe gerek varmı? Silinmez se ellwmeywyim yüklesin geçsin?Hmm tamam
Skorpi kardeş bizede şiddetle tavsiye edebileceğin rom bumudur mi 5s ler için!?Hmm tamam
TWRP den komple BACKUP almalısınız....Yeni bir ROM yüklemeden önceki en önemli Kural ve Şart'dır1gb indiriyor. Telefon daki herşeyi yedeklememe gerek varmı? Silinmez se ellwmeywyim yüklesin geçsin?
Bunu isterseniz Sayın suatsari Üstadım cevaplasın size....zira kendisininde cihazı sizinkiyle aynı sanırım...Skorpi kardeş bizede şiddetle tavsiye edebileceğin rom bumudur mi 5s ler için!?
İndirdim ama indirdiği yeri göremiyorum nereye indirmiş olabilir?TWRP den komple BACKUP almalısınız....Yeni bir ROM yüklemeden önceki en önemli Kural ve Şart'dır