mi 5s plus brick oldu

zommo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tahsin
Cihazım
mıuı redmi 3
Konular
14
iyi günler arkadaşlar bugün telefonuma yanlışlıkla mi 5 rom yükledim ve telefon şuan açılmıyor. kırmızı ışıkta yanmıyor sadece pc,de 9008 usb görüyor flaşla yazılım denedim hiç birini kabul etmiyor sizce başka yolu varmı saygılar

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
mi flasla
iyi günler arkadaşlar bugün telefonuma yanlışlıkla mi 5 rom yükledim ve telefon şuan açılmıyor. kırmızı ışıkta yanmıyor sadece pc,de 9008 usb görüyor flaşla yazılım denedim hiç birini kabul etmiyor sizce başka yolu varmı saygılar
mi flasla yazılımı kabul etmiyor demişsiniz aygıt yöneticinden ekran görüntüsü ve mi flashla rom atarken verdiyse hatanın görüntüleri atarsınız daha sağlıklı bir şekilde yorumlara açık olur.

zommo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tahsin
Cihazım
mıuı redmi 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi flasla

mi flasla yazılımı kabul etmiyor demişsiniz aygıt yöneticinden ekran görüntüsü ve mi flashla rom atarken verdiyse hatanın görüntüleri atarsınız daha sağlıklı bir şekilde yorumlara açık olur.
arkadaşım her şey denedim olmadı

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Siz böyle bir cevap verdikten sonra Lopus hocam veya bir başka arkadaşımız size nasıl yardımcı olabilir ki?

9008 olarak görünüyorsa Mi Flash ile rom yüklenebilir. 64 bit bilgisayarda 64 bit Mi flash ile romu kabul etmesi gerekir ancak siz ekran görüntüsünü atmadan maalesef kesin bir şey söyleyemeyiz.

zommo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tahsin
Cihazım
mıuı redmi 3
Konular
14
Siz böyle bir cevap verdikten sonra Lopus hocam veya bir başka arkadaşımız size nasıl yardımcı olabilir ki?

9008 olarak görünüyorsa Mi Flash ile rom yüklenebilir. 64 bit bilgisayarda 64 bit Mi flash ile romu kabul etmesi gerekir ancak siz ekran görüntüsünü atmadan maalesef kesin bir şey söyleyemeyiz.
ALLAH RAZI OLSUN en sonunda yaptım

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Madem herşeyi denedin olmadı o zaman neden yardım istiyorsun hocam?zaten herşey denenmiş öyle değil mi.burda tel üstünde cerrah olmuş ustalar var.eğer ki birileri sana yardımcı olmak istiyorsa daha güzel bi üslupla karşılık vermelisin derim ben

zommo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tahsin
Cihazım
mıuı redmi 3
Konular
14
Madem herşeyi denedin olmadı o zaman neden yardım istiyorsun hocam?zaten herşey denenmiş öyle değil mi.burda tel üstünde cerrah olmuş ustalar var.eğer ki birileri sana yardımcı olmak istiyorsa daha güzel bi üslupla karşılık vermelisin derim ben
sorması ayıp benim uslupumda ne var kimse hakaret etmedim kimseye küfür etmedim neye istinaden bana böyle ağır ithamda bulunuyorsun sadece yabancı siteden gördüm değişik flash proğ.denedim oldu

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular