Yardım Mi 5S pil performansı ömrü

malgirx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mihdi
Cihazım
XİAOMİ Mİ 5S
Konular
1
Merhaba arkadaşlar ben Mİ 5S kullanıyorum. MIUI sürümü: 9.6.1.0
Ekran süresi olarak 3 saat alıyorum bu çok az ve yetmiyor. Wifi kullanmıyorum. İşim olduğunda mobil veriyi açıp kapatıyorum. GPS hep kapalı. Normal mi yoksa bir sıkıntı var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-09-10-10-19-437_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-07-09-10-10-19-437_com.android.settings.png
    137,6 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2018-07-09-10-04-14-869_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-07-09-10-04-14-869_com.miui.securitycenter.png
    69 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2018-07-09-10-04-07-612_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-07-09-10-04-07-612_com.miui.securitycenter.png
    183,5 KB · Görüntüleme: 14

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam iyi günler benim mi5 telefonumda aynı sorun var toplam batarya sürem taş çatlasa 7 saat.7 saatte bitiyir önerebilecginiz rom varmı?Ayriyetten 2 ay garantili kaldı delta servis yada başka bı yerde batarya değişimi yaptıran onerceginiz servis varmı?
Rom için mi 5 forumuna bakın. Konuları okuyun en iyi romu bulup nasıl kurulacağını da okuyup kurun.
Batarya için kendi garanti servisinizi kullanabilirsiniz. Tereddütüm var diyorsanız araştırıp piyasada kaliteli bir batarya bulabilir, bilen bir telefoncuya değiştirebilirsiniz.
Eğer yaparım diyorsanız kendinizde değiştirebilirsiniz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

HayatBirSiir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
26
Rom için mi 5 forumuna bakın. Konuları okuyun en iyi romu bulup nasıl kurulacağını da okuyup kurun.
Batarya için kendi garanti servisinizi kullanabilirsiniz. Tereddütüm var diyorsanız araştırıp piyasada kaliteli bir batarya bulabilir, bilen bir telefoncuya değiştirebilirsiniz.
Eğer yaparım diyorsanız kendinizde değiştirebilirsiniz.

Hoacm peki şimdi sordum delta servise siz yollayın biz yazılımsal mi yoksa donanımsal bı sorun mu bakalım ona göre ararız dediler fiyat bilmiyorum dedi müşteri temsilcisi.Bife internette xiaomi teknik servis diye bı yer buldum batarya değişimi 80 T aynı gün yapıp yolluyorlar ama garanti bozuluyor şuan 2 ay garantim var.Delta servisin tek kötü yanı uzun sürmesi telefonun şifreni unuttuğum da tatilde olduğum için yollamıştım uğraşmayıp tam 38 gün sürmüştü :( Sizin bildiğiniz bir servis varmı ?Yada direk delta servise yolluyum mu?

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hoacm peki şimdi sordum delta servise siz yollayın biz yazılımsal mi yoksa donanımsal bı sorun mu bakalım ona göre ararız dediler fiyat bilmiyorum dedi müşteri temsilcisi.Bife internette xiaomi teknik servis diye bı yer buldum batarya değişimi 80 T aynı gün yapıp yolluyorlar ama garanti bozuluyor şuan 2 ay garantim var.Delta servisin tek kötü yanı uzun sürmesi telefonun şifreni unuttuğum da tatilde olduğum için yollamıştım uğraşmayıp tam 38 gün sürmüştü :( Sizin bildiğiniz bir servis varmı ?Yada direk delta servise yolluyum mu?
Hocam şahsi olarak birebir bu tür bir konuda bilgim yok. Yani hiç servislik bir durumun olmadı :)
Delta servise gönderin veya dediğiniz yerden değişim yaptırın ciddi bir sürenizde kalmamış zaten garanti konusunda. Hangisi sağlıklıysa onu seçin bence.
Yazılımsal boyutunu sizde rom değişimi yaparak kendinizde anlayabilirsiniz.
Donanımsal olduğundan eminseniz gerisine siz karar verin :)

Oyla:
Üst Alt