Yardım mi 5s parmak izi kuramıyorum ?

kajmer_1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
operatör
Konular
1
bende mi5s var ve developer global rom kullanıyorum benim sorunum parmak izini sıfırladım sonra tekrardan parmak izi kurulumuna başlıyorum
1 okuyor 2 okuyor ve sonra pat diye home tuşu işlevini kaybediyor kuramıyorum ve işlev vermiyor global roma'da mi flas üzerinden flasladım flass all seçeneğine basarak gene olmadı acaba donanımsal'mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim ...

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
bende mi5s var ve developer global rom kullanıyorum benim sorunum parmak izini sıfırladım sonra tekrardan parmak izi kurulumuna başlıyorum
1 okuyor 2 okuyor ve sonra pat diye home tuşu işlevini kaybediyor kuramıyorum ve işlev vermiyor global roma'da mi flas üzerinden flasladım flass all seçeneğine basarak gene olmadı acaba donanımsal'mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim ...

rom bilgileriniz nedir
mi5s e gelen son güncellemeyi kurdunuzmu ?

Haber - xiaomi mi5s için V8.5.3.0 güncellemesi yayınlandı

Oyla:

kajmer_1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
operatör
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam global beta yüklüydü stabile'de geçtim mi flash üzerinden bootloader kilidim felan hepsi açık son güncellemeyide kurdum kurulum hep yarım kalıyor anlamadım kafayı yiycem home tuşu başka her türlü işlevde çalışıyor ama parmak izi kurulumunda yarıda çalışmıyor

Oyla:

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27

tam hatırlamıyorum ama ayarlar hakkında bölümünde ki bir yere 7 8 kez tıklayınca donanım testi açılıyordu oradan deneyebilirsin

Oyla:

kajmer_1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
operatör
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chandler Muriel Bing hocam home tuşu her işlevi yapıyoken neden sadece parmak izi kurulumunda yarım kalırki ben onu çözemedim ?

Oyla:

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Chandler Muriel Bing hocam home tuşu her işlevi yapıyoken neden sadece parmak izi kurulumunda yarım kalırki ben onu çözemedim ?

hocam tuşlara uzun basma ve kısa basma arasında fark var eğer donanımsal bir hata ise dediğim test ile bulabilirsiniz

edit : 4 kere kernel / çekirdek bilgisi üzerine tıklamanız gerekiyormuş...

Oyla:
Üst Alt