- Adım
- Bilal
- Cihazım
- xiaomi mi 5s
- Konular
- 12
Hocam selamGüle güle kullanınparmak izi okuması betada çok daha iyi hocam, sırf bunun için bile geçmeye değer.
Hocam selamGüle güle kullanınparmak izi okuması betada çok daha iyi hocam, sırf bunun için bile geçmeye değer.
Selam hocamHocam selamben de yarın geçeceğim umarım pişman olmam şarjım çok çabuk bitmeye başladı bunun için geçeceğim artıları neler betanın biraz içim rahat geçeyim
![]()
O zaman geçmeyeyim hocam ya sizde 5s kullanıyorsunuz galibaSelam hocamŞarj için geçecekseniz beta sürüm şarj konusunda iyi değil maalesef benim gözlemim bu şekilde, diğer kullanan arkadaşlar da yorum yapabilir tabi. Ancak hız anlamında, uygulama geçişlerinde, parmak izi okuma olarak daha sorunsuz kararlıya göre. Birde her hafta ufak tefek iyileştirme güncelleme geliyor.
Özetle sadece şarj süresi için geçecekseniz tavsiye etmem.![]()
Evet hocam, 5s 4/128 olan modeli kullanıyorum.O zaman geçmeyeyim hocam ya sizde 5s kullanıyorsunuz galiba
Bende de 3/64 var hocam benim parmak izim söylenenlerin aksine çok iyi çalışıyor yani hızı çok iyiEvet hocam, 5s 4/128 olan modeli kullanıyorum.
Aman inşallah nazar değmez hocamBende de 3/64 var hocam benim parmak izim söylenenlerin aksine çok iyi çalışıyor yani hızı çok iyi
Teşekkür ederim hocam önerileriniz için kalayım ben zaten bir de ekran koruyucu kullanıyor musunuz ekranı çok hassas hemen çiziliyorAman inşallah nazar değmez hocamKararlıda arkadaşların (bende dahil) en çok şikayet ettiği konuydu bu. Bence kararlıda kalmaya devam edin derim ben, şarj dışında şikayetiniz yoksa.
Rica ederim hocam, nano ekran koruyucu kullanıyorum, cam olanlar kadar belki büyük darbeleri korumaz ama hem daha ince jelatin gibi , hemde çizilmelere karşı koruyor.Teşekkür ederim hocam önerileriniz için kalayım ben zaten bir de ekran koruyucu kullanıyor musunuz ekranı çok hassas hemen çiziliyor