Rom Mi 5S MIUI 8(v9.1.1.0) Global Kararlı yayınlandı!

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Güle güle kullanın :) parmak izi okuması betada çok daha iyi hocam, sırf bunun için bile geçmeye değer.
Hocam selam;) ben de yarın geçeceğim umarım pişman olmam şarjım çok çabuk bitmeye başladı bunun için geçeceğim artıları neler betanın biraz içim rahat geçeyim ;)

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Hocam selam;) ben de yarın geçeceğim umarım pişman olmam şarjım çok çabuk bitmeye başladı bunun için geçeceğim artıları neler betanın biraz içim rahat geçeyim ;)
Selam hocam :) Şarj için geçecekseniz beta sürüm şarj konusunda iyi değil maalesef benim gözlemim bu şekilde, diğer kullanan arkadaşlar da yorum yapabilir tabi. Ancak hız anlamında, uygulama geçişlerinde, parmak izi okuma olarak daha sorunsuz kararlıya göre. Birde her hafta ufak tefek iyileştirmeler içeren güncelleme alırsınız.

Özetle sadece şarj süresi için geçecekseniz tavsiye etmem. ;)

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Selam hocam :) Şarj için geçecekseniz beta sürüm şarj konusunda iyi değil maalesef benim gözlemim bu şekilde, diğer kullanan arkadaşlar da yorum yapabilir tabi. Ancak hız anlamında, uygulama geçişlerinde, parmak izi okuma olarak daha sorunsuz kararlıya göre. Birde her hafta ufak tefek iyileştirme güncelleme geliyor.

Özetle sadece şarj süresi için geçecekseniz tavsiye etmem. ;)
O zaman geçmeyeyim hocam ya sizde 5s kullanıyorsunuz galiba

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Bende de 3/64 var hocam benim parmak izim söylenenlerin aksine çok iyi çalışıyor yani hızı çok iyi
Aman inşallah nazar değmez hocam :DKararlıda arkadaşların (bende dahil) en çok şikayet ettiği konuydu bu. Bence kararlıda kalmaya devam edin derim ben, şarj dışında şikayetiniz yoksa.

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Aman inşallah nazar değmez hocam :DKararlıda arkadaşların (bende dahil) en çok şikayet ettiği konuydu bu. Bence kararlıda kalmaya devam edin derim ben, şarj dışında şikayetiniz yoksa.
Teşekkür ederim hocam önerileriniz için kalayım ben zaten bir de ekran koruyucu kullanıyor musunuz ekranı çok hassas hemen çiziliyor

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Teşekkür ederim hocam önerileriniz için kalayım ben zaten bir de ekran koruyucu kullanıyor musunuz ekranı çok hassas hemen çiziliyor
Rica ederim hocam, nano ekran koruyucu kullanıyorum, cam olanlar kadar belki büyük darbeleri korumaz ama hem daha ince jelatin gibi , hemde çizilmelere karşı koruyor.

Alemcibob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hector
Cihazım
Mi5s
Konular
5
Global Stabil romdayım başka rom beta roma geçmek istiyorum bootloader kilidi kilitli hangi yöntem ile geçebillirim ?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE