Rom Mi 5S MIUI 8(v9.1.1.0) Global Kararlı yayınlandı!

filfiloko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Peki miui 9.1 güncellemesi pek beklentilerimi karşılamadı da önerebileceğiniz zahmetsizce yükleyebileceğim bir sürüm var mıdır? Revolution06

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Peki miui 9.1 güncellemesi pek beklentilerimi karşılamadı da önerebileceğiniz zahmetsizce yükleyebileceğim bir sürüm var mıdır? Revolution06
Globalden beta roma geçmek kolay hocam, en son sürümü siteden telefonunuza indirerek güncellleyici kısmından göstererek yükleyebiliyorsunuz. Ancak bilgileriniz silinir yedek almanızda yarar var.

Diğer romlar hakkında bilgim yok benim maalesef. harunserefli hocamız bu konuda (ve birçok konuda ) hem çok bilgili hemde deneyimli, belki kendisinin bir tavsiyesi olabilir :)

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Hocam bir konuda size bir şey danışabilir miyim
Estağfurullah hocam elbette. Burada bir çok ustalar var, bende çok deneyimli değilim öğrenmeye çalışıyorum ama bildiğim bir konu ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Estağfurullah hocam elbette. Burada bir çok ustalar var, bende çok deneyimli değilim öğrenmeye çalışıyorum ama bildiğim bir konu ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım
Hocam küçük bir konu galiba bi hocama daha sordum da, teşekkür ederim ilginiz için, hocam bi yazı tipi uyguluyorum mi custom font adlı uygulamadan bir süre sonra sistem kendi yazı tipine ve temasına geri dönüyor kendiliğinden global kararlı miui9 kullanıyorum

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Hocam küçük bir konu galiba bi hocama daha sordum da, teşekkür ederim ilginiz için, hocam bi yazı tipi uyguluyorum mi custom font adlı uygulamadan bir süre sonra sistem kendi yazı tipine ve temasına geri dönüyor kendiliğinden global kararlı miui9 kullanıyorum
Çalışmadığım yerden sordunuz hocam, yaş 44 benim fontlarla falan hiç uğraşmıyorum temada şansıma ne çıkarsa onu kullanıyorum giggle~~ Ancak sorunuzu burda gören uzman arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır.

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Çalışmadığım yerden sordunuz hocam, yaş 44 benim fontlarla falan hiç uğraşmıyorum temada şansıma ne çıkarsa onu kullanıyorum giggle~~ Ancak sorunuzu burda gören uzman arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır.
Ahahaha sağolun hocam yaş daha genç , ben de 19 Üniversiteye hazırlanıyoruz dualarınız temenni ediyorum

kral1213

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
9
Bende global beta ya geçtim sanki beta olan diğeri gibi tavsiye ederim arkadaşlar hiç sorun yok stable isimli olanın sadece ismi stable her yanı hata

Üst Alt