Rom Mi 5S MIUI 8(v9.1.1.0) Global Kararlı yayınlandı!

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Az önce kontrol ettim MIUI 9.1.1 gelmiş indir dedim 5 dk dır bekliyorum yüzde 0 da normal mi dır bu arada tel mi 5s
İnternet bağlantınız stabil değilse bağlantı kopup duruyordur. Bu yüzden 0 dan başlatma yapabilir hocam. Kontrol edin bağlantınızı

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18

taylan08

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taylan
Cihazım
Mİ5S 64
Meslek
öğrenci
Konular
19
9.2.1 hiç bir yerde arayıp bulamadım bende 9.1.1 kurayım dedim kurduğum gibi güncelleme tarattım anında geldi arkadaşın ki gibi 445 mb

michaelfenix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
m8
Konular
9
Arkadaşlar romu yükledim ve şu anda kullanıyorum. Miui 8'den daha hızlı gibi geldi bana. Benim telefonumda parmak izi miui 8'de çok stabil değildi. Şu anda hiç bir sıkıntı yok. İnstagram'da bildirim çubuğu sıkıntısız şekilde görünüyor. Bu arada sitede miui 8 yazıyor ama rom miui 9'la geliyor. Yalnız whatsapp'tan mesaj gelince 2 adet bildirim düşüyor. NS de yok romda.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Arkadaşlar özellikle mi5s için konuşmak gerekirse, betaya gönül rahatlığıyla geçiş yapabilirsiniz. İmei tamiri vs yoksa. Global kararlı romda iseniz benim kanaatimce betanın stabile dönmesini beklemenize gerek yok. Adamlar minnacık, ufak rötuşlar ile 80-90 mb arası her hafta güncelleme veriyorlar, istemeyen yüklemiyor zaten. Ayrıca beta da camera api2 aktif olduğundan root etmeden Google pixel camera yükleyip gelişmiş hdr fotoğraf çekimi imkanınız oluyor.orjinal tema var bende, Emin olun 3 aydır hiç çökme donma hata olmadı.

Celal907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celal
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
0
Uzun bekleyiş sounds MIUI 9.1.1 geçiş yaptık

Bonjour

Nippon Yume
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Meslek
Güvenlik
Konular
0
Bende uzun zaman MIUI 9 bekledim ve gelmeyince betaya geçtim. Şuana kadar hiçbir donma ve hata ile karşılaşmadım. Beta denmesine bakmayın gayet stabil.
Son gelen güncelleme ile pil performansı da çok iyi oldu.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Arkadaşlar özellikle mi5s için konuşmak gerekirse, betaya gönül rahatlığıyla geçiş yapabilirsiniz. İmei tamiri vs yoksa. Global kararlı romda iseniz benim kanaatimce betanın stabile dönmesini beklemenize gerek yok. Adamlar minnacık, ufak rötuşlar ile 80-90 mb arası her hafta güncelleme veriyorlar, istemeyen yüklemiyor zaten. Ayrıca beta da camera api2 aktif olduğundan root etmeden Google pixel camera yükleyip gelişmiş hdr fotoğraf çekimi imkanınız oluyor.orjinal tema var bende, Emin olun 3 aydır hiç çökme donma hata olmadı.
Aaa betada rootsuz Google pixel çalıştığını bilmiyordum portre modu çalışıyor mu ?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Aaa betada rootsuz Google pixel çalıştığını bilmiyordum portre modu çalışıyor mu ?

google pixel çalışır fakat portre modu aktif etmek için magisk lazım yani root lazım

MI 5s Global Beta 8.1.18

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
google pixel çalışır fakat portre modu aktif etmek için magisk lazım yani root lazım

MI 5s Global Beta 8.1.18
Portre modunu yazılım ile getirebilirler sebebini anlamıyorum neyse önemli değil meraktan sormuştum hocam

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Açıkçası portre modunu kullanmıyorum, benim için hdr daha önemlidir. Ayrıca video da stabilizasyon yok bendekinde. Kenarlardan kırpmıyor. Ama dengeli tutmanız lazım. Detayı daha güzel çünkü.

Üst Alt