Bende bu kısım düzeldi hocam artık gösteriyorGuncelleme sonrasi gordugum tek hata mesaj kisminda kisilerin telefonunu gostermesi iaim hala yazmiyor bende
10 saat mükemmel bir süre hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tamamdır üstadım sağolasın doğru demişsin zaten indireceği vardiysa indirmiştir dediğin gibi tekrar çok teşekkürler üstadımnone ceylas çok teşekkürler arkadaşlar, elimizden geldiği kadar bilgilerimizi paylaşmaya çalışıyoruz
none hocam bence silmenin gereği yok. Hem nasıl olsa bir sonraki güncellemede geri gelecek hem de eğer ki kişisel bilgi sızdıracaksa şimdiye kadar işe yarar her şeyi almıştır. Diğer yandan küçük fixlerle cihazı daha kullanılabilir hale de getirebilir. Benim cihazımda duruyor ve silmedim![]()