- Adım
- Nedim
- Cihazım
- mi5s
- Meslek
- MAKİNA OPERATORU
- Konular
- 28
Miui 11 nereden indirebiliriz. Şuan bende miui 10 9.6.27 beta diye bişey var.
Miui 11 global olarak daha çıkmadı. Daha önce hiç kullanmadım ama miui 11 eu rom çıkmış. Yuklemek istersen linkini alta koyuyorumMiui 11 nereden indirebiliriz. Şuan bende miui 10 9.6.27 beta diye bişey var.
yakında mi5s 'e MIUI 11 geliyor.Resmi açıklama yayınladı XiaomiMiui 11 global olarak daha çıkmadı. Daha önce hiç kullanmadım ama miui 11 eu rom çıkmış. Yuklemek istersen linkini alta koyuyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardes sen twrp ve rot bilgisayarsizmi uaptim banda yardimci olurmusun bilgisayar olmadan yapabiliyormuyuzBen de şimdi eu 11 i indiriyorum fakat optimizasyon,kasma sorunu falan var mıdır
Çok doğru bende de adımsayar çalışmadı çok da önemli değil zaten mi Band 4 kullanıyorum o her şeyi tutuyor hafızasında ve önemli olarak gerçekten de şarj çok hızlı bitiyor MIUI e göreGayet hızlı. Tek sorunu sol menüdeki adım sayar çalışmadı bende. Belki sadece bende öyledir. Bir de bir tık şarjı daha az gidiyor.
Bilgisayar olmadan yapılmıyor maalesef ve 64 bit işletim sistemi şartMi5 s mevcut bende boloterkilidi acik ama bilgisayarsz rot ve twrp yukleye bilmem icin bi program varmi bende eu rom yuklemek istiyorumda yadimci olun lutfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardes sen twrp ve rot bilgisayarsizmi uaptim banda yardimci olurmusun bilgisayar olmadan yapabiliyormuyuz
linke tikladim inmiyor. mail adresini girdim indirme linki geldi orayada tıkladım yine inmiyor. nasıl indirebilirimMiui 11 global olarak daha çıkmadı. Daha önce hiç kullanmadım ama miui 11 eu rom çıkmış. Yuklemek istersen linkini alta koyuyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi