Soru Mi 5s MIUI 11 güncellemesi alacak mı?

HYPER1ST

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Pek çok haber sitesinde, teknoloji sayfasında vs. mi 5s in MIUI 11 güncellemesini alacağı yazıyor fakat resmi MIUI sitesinde model ismini göremedim. Bir bilgisi olan var mı? Ve gelecekse yüz tanıma ve karanlık mod olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Mi5 prime

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerim Serkan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
1
Pek çok haber sitesinde, teknoloji sayfasında vs. mi 5s in MIUI 11 güncellemesini alacağı yazıyor fakat resmi MIUI sitesinde model ismini göremedim. Bir bilgisi olan var mı? Ve gelecekse yüz tanıma ve karanlık mod olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Galiba gelmicek yüz tanıma fabrika çıkışlı olmalı yazılımla olmuyor

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Güncelleme gelecek. Bir haftaya kalmaz eu roma stabil miui 11 gelir. Globale ise 1-2 ay içinde gelecektir. Dayanak ne derseniz bugün mi5s Plus miui11 eu stable güncellemesini aldı. Yani bir kaç güne mi5s de alacak. Ama global sürüm için 1-2 ay beklemek gerekebilir.
Karanlık mode gelecek ama geliştirici seçeneklerinden açılır ve sadece mesajlar,arama,fotolar,ve bildirim çubuğu kararır. Yani tam anlamıyla bir karanlık mode değil. Android 9 olsaydı tamamen çalışırdı.
Yüz tanıma global sürümde olmaz. Eu romlarda mevcut.

HYPER1ST

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme gelecek. Bir haftaya kalmaz eu roma stabil miui 11 gelir. Globale ise 1-2 ay içinde gelecektir. Dayanak ne derseniz bugün mi5s Plus miui11 eu stable güncellemesini aldı. Yani bir kaç güne mi5s de alacak. Ama global sürüm için 1-2 ay beklemek gerekebilir.
Karanlık mode gelecek ama geliştirici seçeneklerinden açılır ve sadece mesajlar,arama,fotolar,ve bildirim çubuğu kararır. Yani tam anlamıyla bir karanlık mode değil. Android 9 olsaydı tamamen çalışırdı.
Yüz tanıma global sürümde olmaz. Eu romlarda mevcut.
eu roma geçtim miui 10 için final sürümündeyim karanlık mod dev. settings bölümünde de yok umarım 11 de gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba gelmicek yüz tanıma fabrika çıkışlı olmalı yazılımla olmuyor
Oluyormuş zira şuan kullandığım eu miui da var

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
eu roma geçtim miui 10 için final sürümündeyim karanlık mod dev. settings bölümünde de yok umarım 11 de gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oluyormuş zira şuan kullandığım eu miui da var
Bende o romu kullanıyorum. Geliştirici ayarlarında bende çıkıyor. Ama çoğu yer karanlık Mode olmuyo ve ekran amoled olmadığı için kullanmıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-10-01-51-39-364_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-11-10-01-51-39-364_com.android.settings.jpg
    212,1 KB · Görüntüleme: 65

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Karanlik mod lcd ekranda kotu duruyor.

HYPER1ST

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi eu v11 i kurdum acaba bundan sonra yeni v11 sürümlerini ota üzerinden alabilir miyim yoksa yine twrp(3wipe yapıp) den kurmam mı gerekiyor

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
şimdi eu v11 i kurdum acaba bundan sonra yeni v11 sürümlerini ota üzerinden alabilir miyim yoksa yine twrp(3wipe yapıp) den kurmam mı gerekiyor
Otadan geliyor ama yüklemeyi otomatik bir şekilde twrp üzerinden yapar. Sizin bir işlem yapmanıza gerek yok yani.
İsterseniz kendiniz romu indirp 2 wipe ile kurabilirsiniz. Güncelleme yaparken 2 wipe yeterlidir.

Polat35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Mi5s
Konular
11
Ben de şimdi eu 11 i indiriyorum fakat optimizasyon,kasma sorunu falan var mıdır

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Gayet hızlı. Tek sorunu sol menüdeki adım sayar çalışmadı bende. Belki sadece bende öyledir. Bir de bir tık şarjı daha az gidiyor.

Üst Alt