Yardım Mi 5S Kullanan tüm arkadaşlar buraya!

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Arkadaşlar az önce MIUI Forum'da Mi 5S kullanıcılarının yaşadığı sorunlardan, romların çok kötü olmasından, optimizasyon, stabilite, kamera gibi sorunların çözülememesinden bahsettiğim bir konu açtım. Eğer bana katılıyorsanız aşağıdaki 2 konuya girip "Confirm" tuşuna basmanız yeterlidir.

Son düzenleme:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Hocam beklemeyin global kararlıyı,telin bl kilidi açıksa custom rom yükleyin.eu beta romlar gayet harika romlar ve tavsiye ederim

zamanım olsa kurarımda hanım kullanıyor custom mastım ugrasamam şimdi hiç ufak bi hata olsa cıkamaz içinden suan global kararlı takılsın 10 cıksın hatasızsa direk 10 yüklerim baksın keyfine :D

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam hiç anlamam ...bl kilidi ne oluyor ...ve bu attığın şeyin hepsinimi indirip yuklicez

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bl kilidi özgürlüğe açılan kapıdır mobil dünyasında.Hocam forumda hepsinin anlatımı var,yukarda arama kısmına bootloader kilidi (bl) yazarsan çıkar ama anlamıyorsan hiç uğraşma

Oyla:

Orhanfow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Az
Cihazım
Mi5s
Konular
2
zamanım olsa kurarımda hanım kullanıyor custom mastım ugrasamam şimdi hiç ufak bi hata olsa cıkamaz içinden suan global kararlı takılsın 10 cıksın hatasızsa direk 10 yüklerim baksın keyfine :D
İndirdim 5s için paket seçtim yükle dedim bu çıktı bakabilirmisiniz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
dediğinden hiç bişey anlamadım ne indirdin ne kurdun açıklayıcı şekilde sorununu yazmazsan anlayamam custom rom kurmaya calısmıssın sanırım cihazda izin vermemiş yada alakasız başka bişey kurmussun ben nerden bilebilirim ki ne yaptıgınızı

Oyla:

Orhanfow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Az
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Pardon evet custom rom u indirdim 1,2 GB olanı ve güncelleme paketlerden dosyayi girerek güncelleme yapmak istedim fakat yukarıdaki attığım ekran goruntusundeki error u verdi
dediğinden hiç bişey anlamadım ne indirdin ne kurdun açıklayıcı şekilde sorununu yazmazsan anlayamam custom rom kurmaya calısmıssın sanırım cihazda izin vermemiş yada alakasız başka bişey kurmussun ben nerden bilebilirim ki ne yaptıgınızı

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Pardon evet custom rom u indirdim 1,2 GB olanı ve güncelleme paketlerden dosyayi girerek güncelleme yapmak istedim fakat yukarıdaki attığım ekran goruntusundeki error u verdi

gayet normal o hatayı alman zaten anormal olan o hatayı almaman olurdur... bence sen cihazı direk orjinal oldugu gibi kullan elleşme hiç bişeyine güncelleyiciden custom rom kurmaya calısıyorsan cihazı çöp etme durduk yere :)

Oyla:

Orhanfow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Az
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Mantıklı
gayet normal o hatayı alman zaten anormal olan o hatayı almaman olurdur... bence sen cihazı direk orjinal oldugu gibi kullan elleşme hiç bişeyine güncelleyiciden custom rom kurmaya calısıyorsan cihazı çöp etme durduk yere :)

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
daha fazla etkileşim lazım sesimizi duyurmak için

Bu saatten sonra zor. Oreo 2-3 hafta sonra betaya gelecek. Büyük ihtimalle diğer telefonlara gelen Kamera v2 vs.'de bu güncellemeyle birlikte gelecek. Ama yinede bir değişme olacağını sanmıyorum. Yeni telefon almaya zorlamak için telefonu bir anda hızlandırmazlar.

Oyla:
Üst Alt