Yardım Mİ 5S İlginç kamera sorunu

abdullahozbay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
mi 5s
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, Evet ilginç bir kamera sorunum var:
Kamera iç ortamda stabil ve güzel bir şekilde çalışıyor yatay ve dikey konumda fakat dış ortamda ekran yatay konuma gelince ekran birden kararıyor ve bir şey göremiyorum. Dış ortamda dikey olarak sorunsuz görebiliyorum.
+ Yatay olarak dış ortamda ekranı göremeden çektiğim fotoğraflara baktığımda fotoğrafların sorunsuz ve güzel olduğunu görüyorum.
Nasıl bir sıkıntıyla karşı karşıyayım acaba?

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hele şükür benimle aynı sorunu yaşayan birini bulabildim,Hocam aslında bu sadece kamerada değil ana ekranda ve diğer uygulamalarda da oluyor.Telefonun dik veya yatay olmasıyla alakalı bişey değil aslında yön ile alakalı sanki pusula devredeymiş ve cihazı yatay veya dikey farketmez Doğu-Batı istikametine çevirince ekran işığı kısılıyor. Ekran videosu aldım ama video sorunsuzdu.Aslında bu mi5s in bir problemi değil romla alakalı çünkü Letv max telefonumda da aynı sorunu yaşadım.

Oyla:

abdullahozbay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
mi 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hele şükür benimle aynı sorunu yaşayan birini bulabildim,Hocam aslında bu sadece kamerada değil ana ekranda ve diğer uygulamalarda da oluyor.Telefonun dik veya yatay olmasıyla alakalı bişey değil aslında yön ile alakalı sanki pusula devredeymiş ve cihazı yatay veya dikey farketmez Doğu-Batı istikametine çevirince ekran işığı kısılıyor. Ekran videosu aldım ama video sorunsuzdu.Aslında bu mi5s in bir problemi değil romla alakalı çünkü Letv max telefonumda da aynı sorunu yaşadım.
Güncelleme mi bekliyecez?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Güncelleme mi bekliyecez?
Ben global beta kullanıyorum ama bende bu sorunu araba kullanırken yapıyor genelde. Eve gidiyorum arabadan iniyorum hiç bişey yok.Bir defa da sahilde yapmıştı.Ama pusula veya harita ile bi ilişkisi olduğu kesin.

Oyla:

abdullahozbay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
mi 5s
Konular
1