Seneye ancakandroid p final sürümü çıktı. sizce, tahmini ne zaman gelir aosp romlara ?
AOSP Romlara ne zaman gelir diye sormuşOreo, büyük hatta kesin bir ihtimalle Mi 5s için son Android yükseltmesi olacak.
Kusura bakmayın ama sizin gibi bi kaç kişi yüzünden severek kullandığım cihazdan soğumaya başladım.Oreo, büyük hatta kesin bir ihtimalle Mi 5s için son Android yükseltmesi olacak.
Oreo, büyük hatta kesin bir ihtimalle Mi 5s için son Android yükseltmesi olacak.
@harunserefli hocama destek olarak ben de yazayım. Normalde özellikle yönetim ekibinden bir arkadaşın cevap verdiği konulara aynı şeyleri pek yazmak istemiyoruz ama ne kadar rahatsız olduğumuzu anlamanız için yazıyorum. Özellikle siz ve birkaç arkadaş hemen hemen tüm Mi5S ile ilgili konularda devamlı olumsuz şeyler yazarak cihazı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Eğer cihazınızdan memnun değilseniz ya satar yanda çöpe atar, seveceğiniz bir cihazı alırsınız. Evli insanlar bile birbirlerini sevmedikleri zaman ayrılır sevdikleri başka insanlar ile birlikte olurlar. Bırakın insanları tüm canlılar sevmedikleri bir ortamdan ya uzaklaşır ya da bu canlı bir bitkiyse solar giderler. Bu nefret sizin sağlığınız açısından da iyi değil, bizlerin sağlığı açısından da. Hergün sizin bu karamsar mesajlarınız bizlerin de moralini bozmakta. Mal bu. Beğenmiyorsanız kullanmazsınız. Beğenerek, severek kullananları lütfen artık rahat bırakın.Kusura bakmayın ama sizin gibi bi kaç kişi yüzünden severek kullandığım cihazdan soğumaya başladım.
Nedir bu böyle sürekli cihazı kötülemek memnun değilseniz satar en üst segment bir cihaz alırsınız sizde mutlu olursunuz bizde mutlu oluruz emin olun.
Herkes biraz mantıklı olacak cihazdan hoşlanmıyor olabilirsiniz ama ilerde satmak isterseniz sizin bu yorumlar yüzünden 600tlye zor satarsınız. Sürekli kendi ayağına kurşun sıkıyorsunuz.
Lütfen artık her mi5s konusunda cihaz güncelleme almayacak,bu son güncelleme, cihaz çöp,demeyi bırakırsanız bizlerde kullandığımız cihazla mutlu olabiliriz.
MI 5s Miui.Am 8.8.2 beta
Aklın yolu bir..@harunserefli hocama destek olarak ben de yazayım. Normalde özellikle yönetim ekibinden bir arkadaşın cevap verdiği konulara aynı şeyleri pek yazmak istemiyoruz ama ne kadar rahatsız olduğumuzu anlamanız için yazıyorum. Özellikle siz ve birkaç arkadaş hemen hemen tüm Mi5S ile ilgili konularda devamlı olumsuz şeyler yazarak cihazı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Eğer cihazınızdan memnun değilseniz ya satar yanda çöpe atar, seveceğiniz bir cihazı alırsınız. Evli insanlar bile birbirlerini sevmedikleri zaman ayrılır sevdikleri başka insanlar ile birlikte olurlar. Bırakın insanları tüm canlılar sevmedikleri bir ortamdan ya uzaklaşır ya da bu canlı bir bitkiyse solar giderler. Bu nefret sizin sağlığınız açısından da iyi değil, bizlerin sağlığı açısından da. Hergün sizin bu karamsar mesajlarınız bizlerin de moralini bozmakta. Mal bu. Beğenmiyorsanız kullanmazsınız. Beğenerek, severek kullananları lütfen artık rahat bırakın.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk