Soru mi 5s için android 9

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5
android p final sürümü çıktı. sizce, tahmini ne zaman gelir aosp romlara ?

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Oreo, büyük hatta kesin bir ihtimalle Mi 5s için son Android yükseltmesi olacak.

Son düzenleme:
Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Oreo, büyük hatta kesin bir ihtimalle Mi 5s için son Android yükseltmesi olacak.
Kusura bakmayın ama sizin gibi bi kaç kişi yüzünden severek kullandığım cihazdan soğumaya başladım.
Nedir bu böyle sürekli cihazı kötülemek memnun değilseniz satar en üst segment bir cihaz alırsınız sizde mutlu olursunuz bizde mutlu oluruz emin olun.
Herkes biraz mantıklı olacak cihazdan hoşlanmıyor olabilirsiniz ama ilerde satmak isterseniz sizin bu yorumlar yüzünden 600tlye zor satarsınız. Sürekli kendi ayağına kurşun sıkıyorsunuz.
Lütfen artık her mi5s konusunda cihaz güncelleme almayacak,bu son güncelleme, cihaz çöp, demeyi bırakırsanız bizlerde kullandığımız cihazla mutlu olabiliriz.

MI 5s Miui.Am 8.8.2 beta

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Kusura bakmayın ama sizin gibi bi kaç kişi yüzünden severek kullandığım cihazdan soğumaya başladım.
Nedir bu böyle sürekli cihazı kötülemek memnun değilseniz satar en üst segment bir cihaz alırsınız sizde mutlu olursunuz bizde mutlu oluruz emin olun.
Herkes biraz mantıklı olacak cihazdan hoşlanmıyor olabilirsiniz ama ilerde satmak isterseniz sizin bu yorumlar yüzünden 600tlye zor satarsınız. Sürekli kendi ayağına kurşun sıkıyorsunuz.
Lütfen artık her mi5s konusunda cihaz güncelleme almayacak,bu son güncelleme, cihaz çöp, demeyi bırakırsanız bizlerde kullandığımız cihazla mutlu olabiliriz.

MI 5s Miui.Am 8.8.2 beta
@harunserefli hocama destek olarak ben de yazayım. Normalde özellikle yönetim ekibinden bir arkadaşın cevap verdiği konulara aynı şeyleri pek yazmak istemiyoruz ama ne kadar rahatsız olduğumuzu anlamanız için yazıyorum. Özellikle siz ve birkaç arkadaş hemen hemen tüm Mi5S ile ilgili konularda devamlı olumsuz şeyler yazarak cihazı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Eğer cihazınızdan memnun değilseniz ya satar yanda çöpe atar, seveceğiniz bir cihazı alırsınız. Evli insanlar bile birbirlerini sevmedikleri zaman ayrılır sevdikleri başka insanlar ile birlikte olurlar. Bırakın insanları tüm canlılar sevmedikleri bir ortamdan ya uzaklaşır ya da bu canlı bir bitkiyse solar giderler. Bu nefret sizin sağlığınız açısından da iyi değil, bizlerin sağlığı açısından da. Hergün sizin bu karamsar mesajlarınız bizlerin de moralini bozmakta. Mal bu. Beğenmiyorsanız kullanmazsınız. Beğenerek, severek kullananları lütfen artık rahat bırakın.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
@harunserefli hocama destek olarak ben de yazayım. Normalde özellikle yönetim ekibinden bir arkadaşın cevap verdiği konulara aynı şeyleri pek yazmak istemiyoruz ama ne kadar rahatsız olduğumuzu anlamanız için yazıyorum. Özellikle siz ve birkaç arkadaş hemen hemen tüm Mi5S ile ilgili konularda devamlı olumsuz şeyler yazarak cihazı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz. Eğer cihazınızdan memnun değilseniz ya satar yanda çöpe atar, seveceğiniz bir cihazı alırsınız. Evli insanlar bile birbirlerini sevmedikleri zaman ayrılır sevdikleri başka insanlar ile birlikte olurlar. Bırakın insanları tüm canlılar sevmedikleri bir ortamdan ya uzaklaşır ya da bu canlı bir bitkiyse solar giderler. Bu nefret sizin sağlığınız açısından da iyi değil, bizlerin sağlığı açısından da. Hergün sizin bu karamsar mesajlarınız bizlerin de moralini bozmakta. Mal bu. Beğenmiyorsanız kullanmazsınız. Beğenerek, severek kullananları lütfen artık rahat bırakın.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Aklın yolu bir..
Fazla söze gerek yok sanırım.
Umarım arkadaşlar da Burdaki hatalarını anlayıp bundan ders çıkaracaklarını umuyorum herkese iyi forumlar

MI 5s Miui.Am 8.8.2 beta

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
mi5s kadar sekil cihaz varmi yav tadina bakin su cihazin kotulemeyin bence miui romu begenmeyen baska romda kurar han8 guncelleme vermiyorsa dunyanin sonu degil.ya:)

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
p 9.0 bilmemde ghost olmasına rağmen telefonu kullanmaya devam ediyorum telefon ölünceye kadar devam :D bende sevmiyorum telefonu ama paramıda çöpe atacak değilim. biribirimizin arkasından konuşa konuşa yaşıyoruz :D

Oyla:
Üst Alt